2777
2789
عنوان

مدل گوشیتون چیه؟؟

113 بازدید | 15 پست

چقد خریدین و کی خریدین؟

من یه آ ۳۰ اس دارم میخوام عوض کنم اهل بازی اینا نیستم خیلی با گوشی کار نمیکنم گوشی که دوربینش خوب باشه تا ۲۰ تومن چی بگیرم کیفیت دوربینش بالا باشه

A52 s

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

A21 اصلا حافظه نداره 

دوربینشم خوب نیست ،دوربین خوب آیفون اونم ۱۳و۱۴و۱۵

سامسونگ سری sدوربیناش خوبه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

خوش بحالت کاشکی کنار من بودی ازت گوشی رو میخریدم گوشی من آ ۱۰ اس هست

دیگه خوب نیستن اینا دخترم باهاش بازی میکنه باتریش از ۳۰ درصد یهو میشه ده بعد خاموش میشه خوشم نمیاد ازش

ولی من خودم ۱۴دارم (ایفون)

خودکشی کردی میدیش به من.

آخه دختر جون سیمکارت روش نمیاره بالا 

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨