2777
2789

تعادلو حفظ کن و هردوتارو کم کم بالا ببر

تازگیا گفتن پروفیت مهمه ولی مشکوکه

خیلی از تحلیلگرا میگن برای توکن سوزیه

دیدن تعداد بازیکنا و سکه ها زیاده

از این طریق میخوان ی عده سکه هاشونو خرج کنن و سبک بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعادلو حفظ کن و هردوتارو کم کم بالا ببر تازگیا گفتن پروفیت مهمه ولی مشکوکه خیلی از تحلیلگرا میگن ب ...

آفرین دقیقا همینه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
این عکسی ک گذاشتمو میبینی گلم؟

استارتر خیلی عقبی خودتو بالا ببر سکه های روزانه و کد مورس رو حتما بگیر 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آره تقریبا خوبه

هر روز کارتای 5 میلیونی رو بزن

کد مورس یک میلیونی هم بزن

اینجوری روزی 6 میلیون میگیری

میتونی هم پروفیتو بالا ببری هم سکه

پروفیتو به 500کا برسون

بعدش فقط سکه جمع کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

استارتر خیلی عقبی خودتو بالا ببر سکه های روزانه و کد مورس رو حتما بگیر 

پروفیت عقبه یا سکه ها من تو روز کممم پیش میاد جمع کنم ولی الان دوباره میخوام ادامش بدم 

سکه هایی ک برا کارتا میدن رو اصلاااا قفلشون برام باز نمیشه چکااار گنم کد هم دیروز فهمیدم چ ب چیه

پروفیت عقبه یا سکه ها من تو روز کممم پیش میاد جمع کنم ولی الان دوباره میخوام ادامش بدم  سکه ها ...

جفتش خیلی کمه 

پروفیت تا چقد بشه بعد سکه جمع کنم؟

حداقل پروفیتت باید به 200 برسه سکه هم 40 میل

این عکسی ک گذاشتمو میبینی گلم؟

عزیزم هر دو خیلی کمه تو کانالا عضو شو کارتایی که میگن روزانه بخر لول کارتاتو ببر بالا کارتای دیگه قفلش باز میشه پیش نیاز همدیگه ن 

من پروفیتم ۶۷۰ هزاره 🥴