2777
2789
عنوان

⭕کارشناس رادیولوژی داریم؟

4069 بازدید | 22 پست

سلام وقت بخیر

میشه درمورد مزایا و معایبش به طور کلی بگین

سختی درس هاتون تو دانشگاه؟! و اینکه چند سال طول میکشه؟!

بازار کارش چطوره؟

رتبه حدودی واسه قبولی چقدره؟

فقط اون دسته عزیزانی که اطلاع کافی دارن بگن باتشکر❤🙏

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

خواهرزادم، رتبه۲۰۰۰

حدودا۷سال پیش دانشگاه ایران، پذیرفته شدن

درسهاشون سخت

خیلی ازهمکلاسی هاشون انصراف دادن، مجددپزشکی شرکت کردن

۲بارآزمون دادن الحمدالله ،بیمارستان الان مشغول هستن، 

بیرون هم کلینیک کارمیکنن

درآمدش بدنیست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خواهرزادم، رتبه۲۰۰۰ حدودا۷سال پیش دانشگاه ایران، پذیرفته شدن درسهاشون سخت خیلی ازهمکلاسی هاشون ان ...

میشه بگین منطقه چند بودن؟

حقوقشون بالای ۱۵ میلیون میشه؟

استخدامی شون راحت بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه تیپ ۳ با رتبه ۸ هزار و ۱۰ هزار منطقه ۲ بودن بچه ها 

میدونین درآمد و شرایط استخدامیشون چطوره؟!

میشه بگین منطقه چند بودن؟ حقوقشون بالای ۱۵ میلیون میشه؟  استخدامی شون راحت بود؟

کرج هستیم، 

منطقه ۲یا۱فکرکنم

حقوق اطلاعی ندارم

آزمونش سخت بود، ۲بارآزمون دادن یبارچون بومی نبودن پذیرفته نشدن درصورتی که آزمون خوب داده بودن

باردوم قبول شدن، امایکسال طول کشیدتامشغول بشه،

همکلاسی اشون، برای شهرستان بودن تادرسشون تمام کردن بیمارستان شهرشون مشغول به کارشدن، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کرج هستیم،  منطقه ۲یا۱فکرکنم حقوق اطلاعی ندارم آزمونش سخت بود، ۲بارآزمون دادن یبارچون بومی ن ...

خیلی ممنون بابت توضیحاتتون❤🙏

میدونین درآمد و شرایط استخدامیشون چطوره؟!

از پرستاری بازار کارش کمتره 

ولی بازم رشته خوبیه

و اینکه میگن یمقدار محیط کارش خطر ناک حق اشعه بهتون میدن 

درآمد فک کنم همون اندازه پرستاری باشه 

از پرستاری بازار کارش کمتره  ولی بازم رشته خوبیه و اینکه میگن یمقدار محیط کارش خطر ناک حق اشع ...

خیلی ممنون بابت توضیحاتتون❤🙏

من ۱۴سال پیش کنکور دادم.منطقه دو بودم رتبه م حدود ۸هزار منطقه بود.درس ها اناتومی و فیزیک هستن بیشتر و سختی زیادی نداره.یعنی راحتی توی دوران دانشجویی(من خودم کاملا شب امتحانی بودم اونموقع ها و همه نمره ها هم بالا) و هیچ شبی هم مثل بقیه رشته ها شب بیدار نموندم واسه امتحان.بعد از اتمام درس دو سال طرح اجباری داری.که معمولا تمدید هم زیاد میکنن.شرایط کار توی بیمارستان به نسبت بقیه کادر درمان بهتر هست.حجم کاری و ساعت کاری کمتر و محیط تمیزتر.من خودم رسمی هستم دو الی سه روز در هفته میرم بیمارستان.مراکز خصوصی هم همیشه نیرو میخوان

کار خوبه خدا درست کنه💫
من ۱۴سال پیش کنکور دادم.منطقه دو بودم رتبه م حدود ۸هزار منطقه بود.درس ها اناتومی و فیزیک هستن بیشتر ...

خیلی ممنون که تایپک اومدید احتیاج داشتم اینارو بشنوم🙏❤

اگه دوست دارین درمورد درآمدتون بگید بالای ۱۵ میلیونه؟

دانشگاهتون چند سال طول کشید؟

خیلی ممنون که تایپک اومدید احتیاج داشتم اینارو بشنوم🙏❤ اگه دوست دارین درمورد درآمدتون بگید بالای ۱ ...

بله،امسال ۲۰ و خرده ای شده.دانشگاه رو من ۸ ترمه تموم کردم طبق همون چارت.ارشد هم هیچ تفاوتی توی پوزیشن کاری و اینا ایجاد نمیکنه و نیازی بهش نیست.واسه همین جای ارشد کلی مهارت دیگه یاد گرفتم و از اون ها هم بخاطر زمان خالی زیادی که دارم استفاده میکنم

کار خوبه خدا درست کنه💫
بله،امسال ۲۰ و خرده ای شده.دانشگاه رو من ۸ ترمه تموم کردم طبق همون چارت.ارشد هم هیچ تفاوتی توی پوزیش ...

خیلی ممنون براتون آرزوی موفقیت دارم❤🙏