بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ۱۴سال پیش کنکور دادم.منطقه دو بودم رتبه م حدود ۸هزار منطقه بود.درس ها اناتومی و فیزیک هستن بیشتر و سختی زیادی نداره.یعنی راحتی توی دوران دانشجویی(من خودم کاملا شب امتحانی بودم اونموقع ها و همه نمره ها هم بالا) و هیچ شبی هم مثل بقیه رشته ها شب بیدار نموندم واسه امتحان.بعد از اتمام درس دو سال طرح اجباری داری.که معمولا تمدید هم زیاد میکنن.شرایط کار توی بیمارستان به نسبت بقیه کادر درمان بهتر هست.حجم کاری و ساعت کاری کمتر و محیط تمیزتر.من خودم رسمی هستم دو الی سه روز در هفته میرم بیمارستان.مراکز خصوصی هم همیشه نیرو میخوان
بله،امسال ۲۰ و خرده ای شده.دانشگاه رو من ۸ ترمه تموم کردم طبق همون چارت.ارشد هم هیچ تفاوتی توی پوزیشن کاری و اینا ایجاد نمیکنه و نیازی بهش نیست.واسه همین جای ارشد کلی مهارت دیگه یاد گرفتم و از اون ها هم بخاطر زمان خالی زیادی که دارم استفاده میکنم