2777
2789
داستانش خوب چی‌بوده

فکرکنم ۱۰خط بایدتوضییح بنویسم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نازی گروهی ب سرپرستیه هیتلر بود

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی تاپیک زده بود چون نازی اعتراف کرده ک تمام تاپیکاش دروغه منم جرات کردم بگم ک همه تاپبکام دروغ بوده 

البته با کاربری جدید اومده بودو میگفت اون یکی کاربریم ازون معروفاس ک همه تگش میکنن ک ازش سوال بپرسن 

میگفت من همیشه عکسای لاکچری میذاشتم ولی زندگیم داغونه 

داستانشو گفت ولی هیچکس نخوند منم فقط کامنتارو میخوندم داستانشو نخوندم

منم نمیدونم اصلا کیه ی تاپیک رفتم هی دارن راجبش حرف میزنن دلم میخاد بدونم کیه ماجراش چی بوده 

داستان زندگی و حسرت های کاربر معروف

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یکی اومد گفت با یه کاربری دیگه همه رو سرکار گذاشته و بعد خوندن تاپیک اون کاربر که اعتراف کرده این کاربرهم تصمیم به اعتراف گرفته 

گفت که دروغ میگفته و چیزی که زندگی واقعیش بوده با چیزی که اینجا بازگو میکرده تفاوت زمین تا اسمون داشته

جو تاپیک فان بود کاربرها هم باهم شوخی میکردن و اکثرا میگقتن کامنتها رو میخونن تا اعترافات استاتر رو  

خب اصلا راجب چی‌میگف شوهر پدر  مادر  چی؟

کاربرگربه ملوسکم ازعشقی دروغین باپسرنمسایه بعداسکرین ازچت بعدعکس ازخریدای لاکچری بیشترازیکسال هفته ای چندتاتایپک میزد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم اونو دیدم ولی نازیو‌نه🥲

خب اونم یه دروغگو بوده یه مشت دروغ گفته 

میگفتن نازی دروغ گفته ک سرطان داره و کلی براش دعا کرده بودن اونم مدتها همه براش اشک میریختن تهش اعتراف کرده دروغه

نازی ک بود و چ کرد؟؟  منم نبودممم، ینی ی شب نبودماااا😒😔💔

دروغگوی اعظم. سایت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
یکی تاپیک زده بود چون نازی اعتراف کرده ک تمام تاپیکاش دروغه منم جرات کردم بگم ک همه تاپبکام دروغ بود ...

توهم معروف بودن داشته اینجا هیچکسی معروف نیس مگه اینستاس🥴🤣

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇