2777
2789
عنوان

وای فک کنم بدجور خراب کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 93 پست

دیگه خواهر من بیچاره هرکاری کرده زدی تو برجکش 

رل نداری؟

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش وارد رابطه نشی بهتره چون قبلا رل داشتی استوریاتو دیده 

شاید یه فکرایی در موردت کرده ک اومده سمتت وقتی کسیکه از گذشتت خبر داره باهاش وارد رابطه نشی بهتره اینارو بر اساس تجربه شخصی میگم مگر اینکه براش مهم نباشه این چیزا در غیر این صورت بدرد نمیخوره زیادم چراغ سبز نشون نده که ارزشتو بیاری پایین

و در اخر اگر واقعا بخواد باهات باشه تلاششو میکنه

الان ندارم کات کردم یک ماهیی هست

حس میکنم فک میکنه هنوز رل داری 

بزار یه مدت بگذره

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

بزار ی مدت بگذره ،خودش دوباره میاد سمتت چون بهت درخواست داده تو اینستا میگم  ولی اگه اومد دیگه ...

ببینیم میاد جلو یه خانومم قبل شما تاپیک گذاشته میگه باهاش وارد رابطه نشو

مردا فقط دنبال جذابیتن ...

با این حرکت اولت دیگ براش جذابیتتو از دست دادی و بدست اوردنی شدی بزاش و منتظره حرکتای بعدیو زنی. هرگز هرگززز ناز و منت یه جنس مخالفو‌نکش ک تبدیل میشه به یه پرنسس افاده ای و لوس و نُنُر.

پیش خودت نگو عشق حرف حالیش نیست و باید غرور و کنار گذاشت . هر چی برای خودت ارطش قائل نباشی دو برابرشو پیش مخاطبت از دست میدی...

پسرا موجوداتین ک نباید بهشون بها بدی اگ از اول تو پا پیش بذاری تااخرش همینه و همش باید معذرت خواهی کنی و کوتاه بیای و پیش قدم صلح و ... باشی 

متاسفانه ...

خدا به دلی که دریا باشه،کشتی میده...
مردا فقط دنبال جذابیتن ... با این حرکت اولت دیگ براش جذابیتتو از دست دادی و بدست اوردنی شدی بزاش و ...

خودمم نمیخوام اصلا اصلا پیام بدم بهش و نمیخام پیشقدم بشم اما استرس اینو دارم پیام نده یا ازم خوشش نیاد

خودمم نمیخوام اصلا اصلا پیام بدم بهش و نمیخام پیشقدم بشم اما استرس اینو دارم پیام نده یا ازم خوشش نی ...

هشتگ بدرک  

ی روزب میرسه ک ب این افکارت میخندی . واقعا پسرا اینقدی ارزش ندارن ک بخوای فکرتو درگیرشون کنی. بیخیال شو و بهش فکر نکن .

خب حالا فک کن پ داد چی میشه تهش ؟ کسی ک واقعا دوستت داره اینطور رفتار نمیکنه . همین تصمیمای بزرگ و کوچیکن ک سرنوشت و آیندتو میسازن یا نابود میکنن خیلی مراقب باش. 

خدا به دلی که دریا باشه،کشتی میده...