2777
2789
عنوان

خطاب به تاپیک توهین به ترک

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 22 پست
وا ترک فارس کورد و.... مگه چه فرقی داره همه آدمیم دیگه

اگه بزرگ بود می‌گفتیم از یه جایی سوخته اومده عقدشو خالی کنه استارتر ۱۱ ساله بود😐

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
این جور وقتا خوشحال شو  من کوردم اینجا ی چن نفرن از ی قومیت هی مارو میکوبن ب ناحق،نیمدونن چ کی ...

به قول یکی از کاربرا هیچوقت دعواهای قومیتی تموم نمیشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جور وقتا خوشحال شو  من کوردم اینجا ی چن نفرن از ی قومیت هی مارو میکوبن ب ناحق،نیمدونن چ کی ...

هر بژی✌️👍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اگه بزرگ بود می‌گفتیم از یه جایی سوخته اومده عقدشو خالی کنه استارتر ۱۱ ساله بود😐

واقعا که چقدر بدم از این آدمای نژاد پرست میاد که خودشونو بالا میگیرن 

واقعا یعنی نمی فهمن همه ما بنده خدا هستیم و مسخره کردن نژاد ملیت دخالت تو کار خداست

اونا که تکلیفشون مشخصه ولی دبگه نباید پیگیر باشید سر معرفی اون دو نفر تگ کردن شما چه فرقی میکنه

که نی نی سایتیا بشناسنشون با همچین آدمای پایین لولی هم کلام نشن

حالا من کاری به اون تاپیک ندارم ولی توی همین نی نی سایت خیلی شنیدم میگن ترک ها بشدت تعصب دارن و خیلی چیزای دیگه...... چیزی هم میگفتی میگن نه تو باهاشون زندگی نکردی میخواستم بگم من 3 ساله یکیشون تو زندگیمه اصلا این چیزایی که میگین رو نه توی خودش نه خانوادش ندیدم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇