2777
2789
عنوان

جشن تولد چی بپوشم؟؟😫😅

77 بازدید | 5 پست

امروز دوست دخترم بهمون زنگ زده تولد دعوتمون کرده هم من هم دخترام

دخترم و دوستش خیلی صمیمی هستن چند سالی میشه که دوستن حالا این ماه تولد گرفتن الآنم دعوتمون کردن هیچی ندارم بپوشم دخترمم میگه من اینا رو نمی پوشم باید یه چیز بهتر بخرین بهش حق میدم والا نسبتاً خانواده اون ها رو میشناسم صد برابر ما بهترین از لحاظ مالی

حالا می خوام بگم من و دختر کوچیکم نریم دختر بزرگم بره ولی میگه باید یه لباس دیگه بخریم منم زیاد با لباس جشن و اینا آشنایی ندارم که چی بهتره بپوشه حالا چی بخریم بپوشه 14 سالشه

من میگم همونا خیلی خوبن خیلی بهش میاد تا به حال دوستشم ندیده ولی اصرار داره یکی دیگه بخریم

🚶‍♀️یه لحظه فکر کردم پسری تا اینکه کاربریتو دیدم و متنو کامل خوندم

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بهش میاد مخصوصا رنگ لیمویی

عالیه چی میخواد بخره از این قشنگتر 

بگو تو نی نی سایت گذاشتم همه خوششون اومد😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``