2777
2789
بخاطر رنگ پایه هاش همین خیلی خوب میشهمن دو سال پیش طوسی کردم دکورمو به شدتتتت پشیمونم

هنوز هم دکوراسیونتون طوسیه یا خوشتون نمیومد تغییرش دادین ؟؟ بعد اینکه پشیمون شدین افسردگی نگرفتین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هم دکوراسیونتون طوسیه یا خوشتون نمیومد تغییرش دادین ؟؟ بعد اینکه پشیمون شدین افسردگی نگرفتین ؟

گلم هنوز طوسیه و متاسفانه نتونستم تغییرش بدم

فقط سرویس چوبمو از کرم به قهوه ای تغییر دادم 

افسردگی که همش یه حس خفگی و دلمردگی به آدم میده چون آشپزخونمم مشکی طوسی هست 

به جاش هروقت میرم خونه جاریم حس خوبی میگیرم و دوست دارم همش اونجا باشم

خونه اون سفید و کرم هست همه چیزش 

گلم هنوز طوسیه و متاسفانه نتونستم تغییرش بدمفقط سرویس چوبمو از کرم به قهوه ای تغییر دادم افسردگی که ...

من جدیدا مبل خریدم ولی خیلی پشیمونم طوری که حالم به شدت به هم ریخته احساس افسردگی میکنم شبا خواب ندارم میخام برم دکتر. رنگ پارچه ی مبلام تونه سبز خیلی کم رنگ داره دلمو زده چون من رنگ نسکافه یی روشن دوسن داشتم حتی رنگ چوبشم خوشم نیومده .من قبلا سابقه وسواس فکری و افسردگی داشتم.الان هم سر این موضوع دوباره اومده سراغم 

من جدیدا مبل خریدم ولی خیلی پشیمونم طوری که حالم به شدت به هم ریخته احساس افسردگی میکنم شبا خواب ندا ...

وای سخت گیری نکن 🤦🏼‍♀️

اگر امکانش هست بده رنگشو عوض کنن برات این که بهتر از دکتر رفتنه 🤦🏼‍♀️