2777
2789

من تزریق چربی رو تایید میکنم بهر حال از بدن خودته وماندگاریش خیلی بیشتر اون مقداری که ازش میمونه مثل سلولهای چربی بدنت عمل میکنه پیش دکتر معتبر بری درسته یه مدت طول میکشه صورتت به ثبات برسه ولی هم طبیعی هست هم ثابت

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من تزریق چربی رو تایید میکنم بهر حال از بدن خودته وماندگاریش خیلی بیشتر اون مقداری که ازش میمونه مثل ...

والا هرکی رو دیدم قلمبه زشت مثه عروسک شده تزریق کرده ی گوله توصورت که از صدکتری داد میزنه صورت خودت نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هرکی رو دیدم قلمبه زشت مثه عروسک شده تزریق کرده ی گوله توصورت که از صدکتری داد میزنه صورت خودت ...

برای بعضی صورتها واقعا لازمه ببین اونا که قلمبه شده چند بار رفتن شارژ کردن چربی نظرم یبار بری ته تهش خیلی خوب میمونه ازش که کسی اصلا تشخیص نمیدن انگار صورت خودش قشنگه دیدم تو اطرافیان که هم یبار رفتن هم زیاده روی کردن 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

برای بعضی صورتها واقعا لازمه ببین اونا که قلمبه شده چند بار رفتن شارژ کردن چربی نظرم یبار بری ته تهش ...

دوستم صورت استخونی داشت رفت ی بار زد جای خوب تهرانم رفته بود بخدا بازم تابلو بود یا جاریم یبار زده بود از دور داد میزد نمیدونم شاید خودم زود متوجه میشم درسته لازمه ولی به گوله شدنش زیز پوست نمی ارزه

والا هرکی رو دیدم قلمبه زشت مثه عروسک شده تزریق کرده ی گوله توصورت که از صدکتری داد میزنه صورت خودت ...

اتفاقا من دوست دارم .عزیزم میدونی بعصیا صورت خودشون معمولی میزن میزنن بد میشن . اما یسری صورتا به شدت استخونی و میزنن خیلی خوب میشن ،شما کسی دیدین تزریق کنه موندگار بوده باشه براش اگه اره میشه لطفا اسم دکترشون بپرسین بگین 

دوستم صورت استخونی داشت رفت ی بار زد جای خوب تهرانم رفته بود بخدا بازم تابلو بود یا جاریم یبار زده ب ...

یعنی چی گلوله شدن ؟

منطورتون اینه صورت عیر طبیعی میشه یا چربی ها زیر پوست ناهموار زشت میشه سفت میشن ،به این حالت نکروز چربی میگن چربی صورت سفت میشه با دست حس میشه گاهی هم ممکنه تو ظاهر دیده بشه گلوله شدن و سفت شدن چربی که بهش میگن نکروز  ،

اما  منظورتون از گلوله ،ظاهر پر صورت ؟یا نکروز 

برای بعضی صورتها واقعا لازمه ببین اونا که قلمبه شده چند بار رفتن شارژ کردن چربی نظرم یبار بری ته تهش ...

دکتر خوبی میشناسین ؟ بعضیا  میگن تزریق چربی اصلا براشون موندگار نبوده 

یعنی چی گلوله شدن ؟ منطورتون اینه صورت عیر طبیعی میشه یا چربی ها زیر پوست ناهموار زشت میشه سفت میشن ...

همون حالت ناهمواری و گاهی ریز ریز زیر پوست گوله چربی جمع میشه رو منظورمه عزیزم

[QUOTE=342190019]دکتر خوبی میشناسین ؟ بعضیا  میگن تزریق چربی اصلا براشون موندگار نبوده [/شما کجایین

دوستم صورت استخونی داشت رفت ی بار زد جای خوب تهرانم رفته بود بخدا بازم تابلو بود یا جاریم یبار زده ب ...

چربی حداقل یک سال بعدش کاملا طبیعی میشه