2777
2789
عنوان

مراقبای شمام گذاشتن تقلب کنین

1361 بازدید | 126 پست

منظورم دوازدهما هستن به پایه های دیگه کار ندارم 

من واقعا موندم که چرا تو حوزه ما اینهمه تقلب میشه و مراقبم مدیرمونه و تغییر نمیکنه🙄🤦

میخاد که مثلا همه کنکوریای مدرسش قبول بشن نمیدونه چقد فشار رو ما کنکوریاس سخته اینهمه بخونی تا نصف شب بیدار بمونی بعد یکی بیاد با تقلب از تو بره بالا تر و جای تورو بگیره 

شما موافق تقلبید؟

بنظرم خدا جای حق نشسته🥺💔

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

خدا لعنتشون کنه 

از نفرین خوشم نمیاد اما واقعا خدا لعنتشون کنه اگه تقلب میکنن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا منم دوزادهمم مراقبتی ما نمیزارن نفس بکشیم حرف که بزنیم میندازنمون بیرون خیلی مقرراتی

اوندفعه چندتا از بچه ها یکم دیر رسیدن شاید ۵ دقیقه دیرتر هنوز برگه هارو توزیع نکرده بودن راه شون ندادن اینقد طفلی ها گریه کردن و ما رفتیم پادرمیونی‌ کردیم و اینا تهعد هم ازشون گرفتن بعد گزاشتن بیان تو بیچاره تا لب سکته رفتن کلی اعصابشون خراب شد

مامانم میگه وقتی همه تقلب میکنن تو هم بکن دیگه حق کسیو نخوردی که

ولی من میگم نه یکصدم معدل میتونه شهر و رشتتو تغییر بده انگار داری آرزوهای یکیو تباه میکنی

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

برا ما چهار بار میگردن دوبار با دستگاه تو ورودی یه بار خودشون  یه بارم وقتی سر امتحان نشستیم ...

برای ما همش ظاهریه خیلی اعصابم بهم میریزه

من تو دانشگاه یه مراقب داشتم،مثل اینکه فقط مراقب من بوده،بعد اینکه من رفتم بیرون،برگه منو گذاشته،جلو ...

واقعا تحصیل و مدرک شعور نمیاره همینه دیگه

چقد یکسری ها اخلاقا مسخره دارن، خو به توچه تو خودت بکش بالا اگه واقعا ادعا داری به بقیه چیکار داری؟

اینم از اون حرفا بود!

یعنی چی خودتو بکش بالا؟‌ شاید یکی با تقلب ۲۰ شه اما بدون تقلب بالاترین نمره مثلا ۱۹.۷۵ باشه، این انصافه اونی که ۱۹.۷۵ گرفته پایین‌تر از اون ۲۰ متقلب باشه؟