2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب اولی زورش ب دومی میرسع ، سیخ می‌کنه .... بعدشم ۹ ماه بارداری مجدد و درد بعد زایمان و..... همو ...

آره خدا انشاالله کمکت باشه بهت توان و روحیه ی مضاعف بده. کمک هم اطرافت داشته باشی خوبه. واسه داداشمو یکیشو بیشتر من نگه میداشتم

آره خدا انشاالله کمکت باشه بهت توان و روحیه ی مضاعف بده. کمک هم اطرافت داشته باشی خوبه. واسه داداشمو ...

من از شهر خودمون دو و نیم ساعت دورم   حالا مادرشوهرم گفته بزرگه رو میبرع پیش خودش ک .... اگه پشیمون نشع   

اره میدونم سخته واقعا. اما آرزومه... خیلی دوس دارم که دوقلو داشته باشم امیدوارم خدا کمکم کنه و منو ب ...

دو قلو زایی و چند قلو زایی برتری نیست .دوقلویی ارثی یه جور اختلال ژنتیک . چون رحم انسان فقط برای یدونه جنین جا داره . اگه میخوای دو قلو بیاری باید ریسکشو ب جون بخری سقط ، یا ریز موندن یکی از قل ها . یا حالا مشکلات جسمی ک تو بدنشون گاهی پیش میاد . ببین همیشه صد در صد نیستا خیلی هام چند قلو دارن خدارو شکر سالمن . اما مثلا دوست خودم دو قلو ارثی داره الان ۶ سالشونه حرف نمیزنن . هی گفتن صبر کن زبون باز میکنن و فلان الان ک میخاد ببره مدرسه ب مشکل خورده.اگه دلشو داری ک در کنار شیرین بودنش عوارضش هم قبول کنی برو دنبالش

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من از شهر خودمون دو و نیم ساعت دورم   حالا مادرشوهرم گفته بزرگه رو میبرع پیش خودش ک .... اگه ...

مادرشوهر منم میگه بچه بیار من نگه میدارم . ما تو یه ساختمونیم .اما ی وقتا میگم اگه تربیتش اونجور ک من میخام نشه چی . چون احتمال داره بخوام کارمو ادامه بدم. از ی طرفم میگم خو شوهرمو خوب تربیت کرده 😆

من از شهر خودمون دو و نیم ساعت دورم   حالا مادرشوهرم گفته بزرگه رو میبرع پیش خودش ک .... اگه ...

منم از شهر خودم یه سوعت دورم  واس دوقلوهام ولی خانواده ی شوهرم همه نزدیکمن. البته خیلی هم نزار بچه ات از خودت دور باشه هراز گاهی ببرنش نه زیاد

دائم که نمیشه بدی دست دیگران ولی خب بعضی ساعتا بدی کلی کمکه

دوس دارم برم سرکار . چون میدونم آدمی نیستم ک  چشمم ب دست شوهرم باشه ‌. ۱۲ سال کار کردم عادت کردم حتی ب بابامم نمیگفتم پول بده . بعد تو این گرونی میدونم با حقوق شوهرم تنها نمیتونیم زندگی کنیم. از ی طرفم سنم میره بالا . میخام از دو ماه بعد دوباره کار کنم باردار هم شدم نهایت مرخصی زایمان میگیرم بیمه م قطع نمیشه . اما از ی طرفم میگم وابسته بچه بشم نمیتونم تنها بذارمش پیش مادرشوهرم . خطرناکه حواسش نباشه اتفاقی بیفته و هزارتا چیز دیگه