2777
2789
عنوان

رشته ادبیات زبان انگلیسی

509 بازدید | 20 پست

از ۵ تا امتحان ترمیم معدل ۳ تا رو خراب کردم دینی و فارسیو عربی اگه اون دو تای دیگه یعنی سلامت و بهداشت و زبان عمومی رو خوب بزنم کنکور تیر رو هم درصد بالا بزنم امکان قبولی این رشته تو دانشگاه تهران یا دانشگاه علامه طباطبایی هستش؟💔

یا ناامید شم بزارم برای سال های دیگه💔💔💔

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

کسی نیست حداقل یه انگیزه کوچیک بده اشکم بند نمیاد

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تهران سه رقمی میخواد نیازمند معدل خوب هستی یعنی ۱۹ به بالا 

💔😭😭حالا چیکار کنم این امتحانارم ترمیم کردم مثلا دیگه هیچجوره نمیتونم معدل ببرم بالا

💔😭😭حالا چیکار کنم این امتحانارم ترمیم کردم مثلا دیگه هیچجوره نمیتونم معدل ببرم بالا

خب این ۵ امتحان آخر رو کار کن.

زبان هم تاثیر خوبی داره 

دست از تلاش بر ندار 

خودت رو محکوم کن به تلاش کردن 

دانشگاه تهران نمرات عالی میخواد عزیزم 

💔متاسفم برای خودم

💔متاسفم برای خودم

نگران نباش ایتقدر،نمیتونی دوباره سال بعد بدی؟

البته خب سخت میشه چون فکرکنم یازدهم هم حساب میشه

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

خب این ۵ امتحان آخر رو کار کن. زبان هم تاثیر خوبی داره  دست از تلاش بر ندار  خودت رو مح ...

کلا ۵ تا امتحان ملاک بود برای کنکور زبان 

عربی 

دینی 

فارسی

سلامت 

زبان

فقط زبان و سلامت وبهداشت مونده💔

به نظرت اونارو جفتشونو ۲۰ شم زبان تخصصی هم هشتاد درصد بزنم حداقل قبول میشم؟

کلا ۵ تا امتحان ملاک بود برای کنکور زبان  عربی  دینی  فارسی سلامت  زبان ...

شاید بشه.

امیدت رو از دست نده 

هیچکس از تراز ها و نمرات خبر نداره

ما دانش آموز پارسال داشتیم ترازش پایین بود تراز کنکور بالا قبول شد

نگران نباش ایتقدر،نمیتونی دوباره سال بعد بدی؟ البته خب سخت میشه چون فکرکنم یازدهم هم حساب میشه

خب یه بار بیشتر نمیشد ترمیم کنی که 💔

بزارم سال بعدم اگه همه رو خوب بودم فقط همین ۳ تا رو خراب کرده باشم یعنی فارسی دوازدهم و عربی دوازدهم و دینی دوازدهم چون اینا رو دیگه نمیتونم ترمیم کنم بعد یازدهما اضافه شه تاثیر همین ۳ دونه نمره ی بد کمتر میشه؟ یعنی میشه قبول شم؟

شاید بشه. امیدت رو از دست نده  هیچکس از تراز ها و نمرات خبر نداره ما دانش آموز پارسال داشتیم ...

مرسی مرسییییییی همینو نیاز داشتم بشنوم برام دعا میکنیییی خیلی برام مهمه زندگیم بهش بستس ❤❤❤

مرسی مرسییییییی همینو نیاز داشتم بشنوم برام دعا میکنیییی خیلی برام مهمه زندگیم بهش بستس ❤❤❤

آره عزیزم ما انسان ها محکوم هستیم به موفق شدند 

تا آخرین لحظه نباید نا امید بشیم 

برای هدف‌هامون باید بجنگیم 

یادمون نره خواستن توانستن است

یادت نره اگر بخوای میشه 

آره عزیزم ما انسان ها محکوم هستیم به موفق شدند  تا آخرین لحظه نباید نا امید بشیم  برای ه ...

امیدوار شدم بهش براتون بهترین ها رو از خدا میخوام❤

خب یه بار بیشتر نمیشد ترمیم کنی که 💔 بزارم سال بعدم اگه همه رو خوب بودم فقط همین ۳ تا رو خراب کرده ...

نه خب یازدهم و دوازدهم جدا جدا تاثیر دارن فکرمیکنم 

یعنی اگه دوازدهم و شما بدی و خراب کنی دوباره همون ثبت میشه و ربطی به یازدهم ندارع

بازم من مطمئن نیستم، نمی‌خوام گمراهتون کنم✨

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!