2777
2789
عنوان

شوهرم به زور مجبورم کرد مهریمو ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خر شدم  شب قبلش با ساتور زد تو سرش  دو لیتر خون ازش رفته بود  ترسیدم باز بلایی بیا ...

ببین اگه اخرش یه خون تو راه بیفته خدا نکرده یکی این وسط بمیره چی؟توروخدا این بازیو تموم کن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ابن که خیلی خوبه  ولی امضام پایینش هست

خب ببین اون یه چیز رسمی نیست 

یه تیکه کاغذه 

میتونی بگی منو مجبورم کرده با زور کتک و تهدید و......  

میتونی وکیل هم بگیری 

به دادگاه بگو پول ندارم بهت وکیل میدن بعد که مهریتو گرفتی یه درصد از مهریتو میدی به وکیل 

البته همه این کارارو بکن اگه میخوای جدا بشی 

چون این دادگاه و دادگاه کشیا تهش میشه طلاق اگه نیخوای طلاق بگیری این راهشه اگر نه هم که مهریه رو کی داده و کی گرفته 

بشین زندگیتو بکن دختر 

خانم روانشناس 😁
مطمئنی؟؟ دیشبش داشت خفم میکرددددد  انقدر فوحش داد  انقدر داد و بیداد کرد  منم از ...

گور بابای ابرو که شده بلای جون ما ایرانیا

همون موقع باید فرار میکردی مهریه تو اجرا میذاشتی طلاق تو از این اسکول میگرفتی

🏃🏻‍♀️

چون دیونست  چون میدونه نمیمونم

تو که عاقلی چرا نوشتی امضا کردی اگه تو واقعا قصد موندن نداشتی همون دو سه شب پیش جمع میکردی میرفتی نه که امضا کنی مهر نمیخوام 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نه راضی نیست  مهریه رو گرفته که نتونم حرف طلاق رو بزنم

چی بهش گفتی که با ساتور خودشو زد؟برو بخون چقد قتلهای خانوادگی زیادشده همین امروز یکی تو سایت گفت شوهر خاهرشوهرش خاهرشوهرشو اتیش زده .خیلی زمانه ی بدی شده یا هرچی گفت بگو چشم یا مردای اینجوری اعصاب ندارن کار دستت میدن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من