2777
2789

من همیشه وقتی بازدید عروس بوده مدل پایه ی ثابت بودم 😐 الان این دفعه بهم نگفتن برم سالنشون😑 از اینکه فکر میکنم دوستام هستن و ب من نگفتن حس بدی بهم دست میده

ینی حس میکنم شاید عیبی داشتم ک نگفتن با اینکه هر سری من خیلی طرفدار داشت میکاپم😫 

به منم پیشنهاد مدل شدن دادن ... به شما قیمت چقدر دادن؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم فردا دوستام چه عشقی کنن ک منو نگفتن😐 

لیافتت نداشتن عزیزم ی مثال بزنم برات  یکی از آشناها ی ما ک خیلی صمیمی بودیم همه رو دعوت کرد ما رو دعوت نکرد ب کوشم رسید ولی اصلا برام مهم نبود‌ می‌دونم حتی بقیع تعجب کردن چرا ما نیستیم منم گرفتم ب پشمم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
لیافتت نداشتن عزیزم ی مثال بزنم برات  یکی از آشناها ی ما ک خیلی صمیمی بودیم همه رو دعوت کرد ما ...

وایی حس بدیه . من خیلی حرص خوردم 😑 فکر میکنم فردا راجبم حرف میخوان بزنن حالم بد میشه 

ولی واقعا نباید فکر کنم اصن بهش

عزیزم من علاقه دارم به مدل شدن فیسش رو هم دارم چجوری باید پیگیری کنم؟

اولا ک من ب شخصه اصلا دوسندارم مدل شم چون اعتماد ب نفس ادم پودر میشه بنظرم در ضمن موهات خورد میشه پوستت خراب میشه و هر طور دلشون میخاد ازت عکس‌میگیرن. من کلا هر سالنی برایه خدمات مثل ناخون و مژه و ... میرم میکاپ کارا میگن مدلشون شم یا تو اینستا عکسامو میبینن . ولی بنظرم خودت بهشون پیام بده دوسه بار اول رایگان مدل شو تا پیدات کنن و بشناسنت