چون ساعت۹ از سر کار تموم میشه دیگه ما همو فقط اخر هفته ها میبینیم روز جمعه و تایم طولانی . منم حوصلم تو خونه سر میره ولی خس بدی میگیرم بهش بگم ببر منوبیرون😐 دوسدارم مثلا یبار هم بیاد وسط هفته دنبالم. اخر هفته هم خودش میگه بریم و هی میگه چی دوسداری بخرم برات فلان
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
چه ربطی داشت ؟ 😐 ینی یا باید خودم برم یا با پارتنرم برم؟ :/ اون به جاش ببرتم من خودمم میرم&n ...
ینی بگی مرخصی بگیر بیا منو ببر بیرون دور دور؟
خب شما مثلا بخودت برو بیرون دو تا خوراکی بگیر وقتی کارش میخواد تموم شه بده بهش و با هم خوش باشین
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
عزیزم کارش ۹ شب تموم میشه همون موقع بیاد بریم بیرون چون واقعا یبار کمه تو هفته ما فاصلمون کمه راحت م ...
دوست صمیمی من دقیقا همین مشکل شما رو داشت
بعضی روزا خودش حاضر میشد میرفت دو تا قهوه و کیک میخرید ، دوستش بعد از کار میومد دنبالش همو میدیدن