2777
2789
عنوان

رزمی کار

152 بازدید | 2 پست

سلام من یک سال دفاع شخصی میرم کمر بند سبز هستم ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم دیگه فایده ای نداره طوریه که هر کمربند یک فرم داره و یک سری حرکات مثلا دست موافق ۱۲ شماره هست که یار تمرینی دست مخالف شما رو میگیره ۱۲ نوع حرکت میشه زد حرکات دست و پا هم داریم مثلا لگد یا لگد با چرخش کمر که هر کدوم اسم دارن من زیاد توضیح دادم رزمی کار ها شرایط رو بدونن استاد مون میان هر جلسه حرکات رو میزنن ما تمرین میکنیم باز سری بعد حرکات جدید بعد ازمون و کمربند جدید مبارزه هم نداریم تو کلاس هر چی فکر میکنم من تو دعوا یا خیابون یکی بیاد منو بگیره من تا بخوام فک کنم حرکتش چیبود مردم حرکات هم زیاد هس و سخت حفظ میشه جایی که میرم تکواندو و کاراته و جودو هم داره میخوام یه روز برم بشینم کلاسشون رو ببینم و با نظر شما من نمیخوام تو مسابقات شرکت کنم میخوام پیوسته برم حال و هوام عوض شه و بتونم دفاع یا ضربه بزنم بچه ایم نیستم که ژنتیکی خشن باشه و بنظرم استعداد رزمی انچنانی هم ندارم اندام هم ریز هست حالا میخوام ببینم که شما اگر یکی از این ۳ تا رو میرید بهم بگید چی داره مثلا حرکات حفظی هست؟ فرم دارین؟ مبارزه دارید؟ چند ساله میرید و کمر بندتون چیه؟ این چند روز خیلی درگیرم که بازم برم یا نه 

به نظرم ادامه نده

من ۲ ، ۳ ساله میرم ( کیک بوکسینگ )

چند وقتی هست نمیتونم برم

آبی دارم

فایت میدیم تقریبا هر جلسه

تمرین کن ک یادت بمونه 

من انقد تمرین کردم ک غیر ارادی همون حرکاتو مثلا وقتی خواهر برادرم باهام شوخی میکردن انجام میدادم

اگه فک میکنه کسل کننده‌ست و با روحیه‌ت جور نیست میتونی یه رشته ورزشی دیگه انتخاب کنی گلی

من کلا دیگه جزء حرکات روزانم شدن 🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

به نظرم ادامه نده من ۲ ، ۳ ساله میرم ( کیک بوکسینگ ) چند وقتی هست نمیتونم برم آبی دارم فایت میدی ...

مرسییی اره دیگه بی معنی شده برام راستی فرم هم دارین؟و میتونی یه چن مورد از حرکتای حفظیشو برام مثال بزنی و پا و دست حفظی دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.