2777
2789
عنوان

خانوماا لطفاا بیایننن

144 بازدید | 20 پست

سلام

من بیست و چهار سالم هست و حدود یه هفته پیش با شوهرم رابطه داشتم وَ مثل اینکه اشتباهی آب اون تو دروازه واژنم رفته من بعد رابطه دوساعت بعد حالت و تهوع گرفتم ولی محل نذاشتم عصر که شد بالا اوردم و شب روده درد شدیدی گرفتم و طبق پریودیم بایتی همون شب منظم میشدم وَ وقتی زیر شکمم درد کرد گفنم لابد میخوام پریود بشم ولی دو شب گذشت نشدم و علاوع بر این روز فرداش بالا اوردم رفتم همینشکلی تو گوگل علاعم بارداری در هفته اول خوندم مثلا از یازده مورد من نه یا هشت مورد رو داشتم و دوتا تست خانگی انجام دادم البته میدونستم دقیق نیستن و اطمیمانی روشون نیست ولی انجام دادم دوتا مثبت شدن و من سردرد خستگی و حالت تهوع داشتم تا همین امروز که من بعد یه هفته پریود شدم به طرز عجیبی که من همیشه پریودیم با نظم بوده 

بنظرتون تست حاملگی بدم یا نه ربطی به حاملگی نداره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونتم ۳سال ولی بچه نداریم 

والا من فعلا اقدام ب باردار شدن نمیکنم چون بچه داشته باشی باید کلا قید زندگیتو بزنی نه میتونی سفر بری راحت نه میتونی راحت جایی بری فعلانا حامله نمیشم شما اقدام کردید؟

❤ والا من فعلا اقدام ب باردار شدن نمیکنم چون بچه داشته باشی باید کلا قید زندگیتو بزنی نه میتونی سفر ...

دوساله تو اقدامم چیزی نشده

😊امید وارم هرچی صلاح شماهه بشه

عاشق خدایی هستم چ بخواهیم و چ نخواهیم دوستمان دارد❤️