2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال تریاک الان احتمال میدیم شیشه بخاطر رفتاراش

خدا کنه شیشه نباشه چون اصلا ترک نداره 

پدر منم معتاد به شیشه بود زندگیمونو خراب کرد 

خیلی کمپ فرستادیم ترکش بدیم همه کار کردیم تا به خودش بیاد بزار کنار نشد که نشد 

این افراد دست خودشون نیست سبک  زندگیشون اینه  شما یا باید زندگی با ی ادم معتاد رو بپذیری ...

همین جور زندگی کنم نمیتونم میزنه اثاث می شکنه کتک میزنه توهم میزنه با کسی هستم و.....خیلی چیزها

و مادرم بیشتر از سی ساله زندگیه خودش و منو فدای برادره معتادم کرده  هزاران بار ترک کرده ،کمپ ا ...

چقد شبیه زندگی ما🥺

بعضی وقتا میگم خدایا یعنی ماحق نداشتیم یه حامی ی برادررخوب داشته باشیم مثل بقیه ک بهش افتخار کنیم 

ن  همیشه شرمنده ی رفتارش بشیم😔

❤❤❤
همین جور زندگی کنم نمیتونم میزنه اثاث می شکنه کتک میزنه توهم میزنه با کسی هستم و.....خیلی چیزها

بچه داری؟ 

توروخدا خودتو نجات بده. 

بدتر از زندگی با این ادم ک نیست 

ماها رو ک میبینی مجبوریم 

برادرمونه 

ادر سادم هنوز امید داره بعداز 18سال اعتیاد بتونه ترک کنه... 

شما ک شوهرته 

از گوشت و خونت نیست جدا شو و یه عمر راحت زندگی کن 

❤❤❤
چقد شبیه زندگی ما🥺 بعضی وقتا میگم خدایا یعنی ماحق نداشتیم یه حامی ی برادررخوب داشته باشیم مثل بقیه ...

کاش اصلا نبودن و اینهمه بلا سرمون نمیومد

میدونی رفته رفته بدتر میشن و مصیبتای بزرگتر سر آدم میارن

خدا کمکمون کنه 

بچه داری؟  توروخدا خودتو نجات بده.  بدتر از زندگی با این ادم ک نیست  ماها رو ک میب ...

همش میگم اگه نتونم ثابت کنم چی

اگه بچه هارو بگیره چی 

اگه عدم تمکین بزنه و منو مجبوری برگردانن چی 

خیلی فکرامیزنه به سرم