2789
والاه من انسانی خوندم رفتم کنکور تجربی دادم

چه سالی کنکور دادی؟

الان میگن باید دیپلم مجدد بگیری سوابق تحصیلی درست کنی چون توی کنکور تاثیر داره منم گیج شدم دیگه

قدر بارون های انزلی باریدم من🌧️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه سالی کنکور دادی؟الان میگن باید دیپلم مجدد بگیری سوابق تحصیلی درست کنی چون توی کنکور تاثیر داره من ...

والاه راستش من علاقه ای به درس ندارم ولی دوست دارم یه مدرکی داشته باشم من باز اگه از کنکور قبول نشدم آزاد میخونم 

و من میخوام ۵ روزه دیگه ثبت نامه برم ثبت نام کنم میخوام مدرک تزریقات و بگیرم و برم بابام گفت پارتی میزارم وسط بری بیمارستان تزریقات انجام بدی و میخوام تکنیستین مدرک بگیرم

والاه راستش من علاقه ای به درس ندارم ولی دوست دارم یه مدرکی داشته باشم من باز اگه از کنکور قبول نشدم ...

تزریقات هم خوبه ولی کار سختیه من چند روز پیش رفتم سرم بزنم پرستار با تجربه نتونست رگمو پیدا کنه سوراخ سوراخم کرد

کجا میخوای ثبت نام کنی جهاد دانشگاهی؟

تزریقات هم خوبه ولی کار سختیه من چند روز پیش رفتم سرم بزنم پرستار با تجربه نتونست رگمو پیدا کنه سورا ...

اره تبریز نصف راه دانشگاه جهاد هزینشم ۲ میلیون هست 

و تکنیستین داروخانه هم ۴ میلیون

الان دانشگاه رشته فنی میری؟یا دیپلم هنرستان داری فقط

دیپلم هنرستان دارم میخواستم برم مهمانداری هواپیما زندگیم کن فیکون شد نتونستم ادامه بدم

نه من کنکور دادم قبول نشم و برم آزاد دانشگاه بخونم پزشکی قیمت هر ترم ۲۰ میلیون هست چند سالته ؟من هنو ...

آزاد خرجش زیاد مدرکشم معتبر نیست

من ۲۳

نه من کنکور دادم قبول نشم و برم آزاد دانشگاه بخونم پزشکی قیمت هر ترم ۲۰ میلیون هست چند سالته ؟من هنو ...

چه سالی کنکور دادی؟

با دیپلم انسانی چجوری شد