2777
2789
عنوان

شب نشيني

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 168 پست
اگر با دیگرانش بود میلی چرا مرا سوراخ کند لیلی

نه 😂😂

انگار مست کردی تووو😂😂😂😩

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی 😔خب مطمئنی توخونه نیفتاده مسیر رفت وبرگشت تون رو نگاه میکردی 

احتمالا تو خونه افتاده ولی همه جارو گشتم.  ابجیم لباسشو ک عوض کرد بد کشید از سرش حتما قفلش باز شده 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

سلام گل من ها 😜😘 منم اهل دلم ریا نباشه خیلیم خوشلم 🙈😍

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
دروووووووووغ     معلومه از دلتنگي زياد نيشت همش وااا بود تو تاپيكا    

به خدا چن روز نفودی 😢

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
احتمالا تو خونه افتاده ولی همه جارو گشتم.  ابجیم لباسشو ک عوض کرد بد کشید از سرش حتما قفلش باز ...

همون تو خونتون افتاده خوب بگرد با کیسه ی جارو برقی جارو کن خونه رو بعد کیسه رو بریز بگرد انشالله پیدا میشه نشدم فدای سرت😊

موسیر دیشب خوردم  الان ساده

من حالم داره بهم میخوره 😔

آبگوش خوردم به زورررر

به خدا چن روز نفودی 😢

به خدا رفته بودم سقا خونه دعا كنم   

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!