2777
2789

وقتی این فکر به سرتون میزنم چه جوری بیخیالش می‌شید ؟ من با توجه به سنم با اینکه موقعیت خوبی دارم احساس می کنم عقبم خیلی زیاد از بقیه😭😭😭😭😭

شما هم از این فکرها می کنید ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بقیه رو اصلا نمیبینم ک مقایسه کنم 

ولی از خودم ک اینقدر تلاش کردم توی درس ولی شغل ندارم دلگیرم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین همیشه بهتر و خوشگل تر و پولدار تر و جلوتر از تو زیاده و برعکسم همینطوره یعنی بدبخت تر از توام هست 

خودتو با کسی مقایسه نکن 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

همش تقصیر اینستا عه

منم همینجورم، 

میدونی چیه با خودم میگم زندگی یه مسیره که از گهواره شروع میشه تا قبر 

اگر یه اشتباهی کردم و 5 سال منو عقب انداخته نباید به خاطر این قضیه 40 سال رو به روم رو هم از بین ببرم

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
کلا چیزی ک بخواد ناامید و ناراحتم کنه دیگ بهش فکر نمیکنم ، تنها چیزی که برام با ارزشه خوشحالی و خوشب ...

من خداروشکر حس حسادت رو هیچ وقت نداشتم . وای بعضی ها رو می بینم چند تا شغل دارن باشگاه میرن و هزار تا کار دیگه می کنن واقعا برام عجیبه و بعد بهم یه حس بدی می ده .  

همش تقصیر اینستا عه منم همینجورم،  میدونی چیه با خودم میگم زندگی یه مسیره که از گهواره ...

دقیقا . مثلاً یارو بلاگر هی دندون پزشک هست خواننده هست ورزشکار هست دانشجو هست . بعد واقعا مگه داریم . آدما اینا رو می بینه احساس ناکافی بودن میکنه