الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی چیه با خودم میگم زندگی یه مسیره که از گهواره شروع میشه تا قبر
اگر یه اشتباهی کردم و 5 سال منو عقب انداخته نباید به خاطر این قضیه 40 سال رو به روم رو هم از بین ببرم
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
کلا چیزی ک بخواد ناامید و ناراحتم کنه دیگ بهش فکر نمیکنم ، تنها چیزی که برام با ارزشه خوشحالی و خوشبختی خودمه ، حسادت و رقابت با بقیه فقط ب خودت ضرر میرسونه
کلا چیزی ک بخواد ناامید و ناراحتم کنه دیگ بهش فکر نمیکنم ، تنها چیزی که برام با ارزشه خوشحالی و خوشب ...
من خداروشکر حس حسادت رو هیچ وقت نداشتم . وای بعضی ها رو می بینم چند تا شغل دارن باشگاه میرن و هزار تا کار دیگه می کنن واقعا برام عجیبه و بعد بهم یه حس بدی می ده .