2777
2789
عنوان

کدبانو هایی که کیک پختن بلدن بیان

103 بازدید | 6 پست

کیکم خیلی سفت میشه چیکار کنم نرم تر شه؟

بوی تخم مرغ میده با اینکه وانیل ریختم چیکار کنم بوش بره

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا آردشو زیاد میزنی

یا شیر کم میریزی 

یعنی این دو تا نسبتاشون بهم خورده 

به ازای ۳ پیمانه سر پر آرد ، یک پیمانه سر پر شیر یا ماست

ضمنا اگر پف نمیکنه بکینگ پودر مشکل داره عوضش کن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

زیاد وارد نیستم ها

اما

تخم مرغها رو جداجدا بریز و چند دقیقه هم بزن  کمی رنده پوست لیمو هم خوبه   آرد هم سه بار الک کن و بهتره آرد قنادی که سبکه استفاده کنی

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
یا آردشو زیاد میزنی یا شیر کم میریزی  یعنی این دو تا نسبتاشون بهم خورده  به ازای ۳ پیما ...

مرسی❤️ خامه ی کیکم زیادی شل میشه موقع صاف کردن از رو کیک میریزه چیکار کنم

خامه صبحانه و پودر قند و پودر نارگیل رو قاطی میکنم ولی همینجوری چشمی قاطی میکنم اندازه خاصی نداره

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
مرسی❤️ خامه ی کیکم زیادی شل میشه موقع صاف کردن از رو کیک میریزه چیکار کنم خامه صبحانه و پودر قند و ...

من تا حالا خامه کشی نکردم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد