estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1062 عنوان چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بود 53 بازدید | 11 پست خیلی وقته که نیومدمآدماش عوض شدن انگارکاربرای قدیمی نیستندلم برای اون زمانا تنگ شدهچقدر حس خوبی داشتبا اینکه همه چی مجازی بود اما انگار هممون اینجا داشتیم باهم زندگی میکردیم... ولی هنوزم دوست دارم اینجا روکاربرای جدیدشم دوست دارم♡ 1403/03/20 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 یه کاربر بود عشق شبگرد دلم براش تنگ شده دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1062 یه کاربر بود عشق شبگرد دلم براش تنگ شده واقعا کاش برگردن
estarshine1 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1062 کاپ کیک عصبانی😅 اره کاپ کیک هم دیگه نیستش؟ 🥲
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 کاپ کیک عصبانی😅 چ طور؟ یکی دیگه رو میگی؟ یا الان کاربریش اون شده؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
shyحساس عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1158 اره کاپ کیک هم دیگه نیستش؟ 🥲 من پستشو ندیدم..ولی بالا نوشته هس
shyحساس عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1158 چ طور؟ یکی دیگه رو میگی؟ یا الان کاربریش اون شده؟ من پستشو ندیدم..ولی بالا نوشته هس