2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم امروز از قصد

804 بازدید | 39 پست

اول اینو بگم ک من باردارم بعدامروز ظهررفتم خونه مادرشوهرم وقتی رسیدم داشتن ناهارمیخوردن خواهرشوهرمم اونجا بود من دیگه اخرهای غذاخوردنشون بودرسیده بودم اندازه یه لقمه کوکوسبزی مونده بود بوی غذاهم کل خونه رو ورداشته بود تا نشستم مادرشوهرم هی داشت اصرار میکرد که بیا این یه لقمه روبخور منم اول تاروف کردم بعد تااومدم لقمه رو بگیرم خواهرشوهرم از قصد جلوتراز من لقمه روگرفت ازدست مادرش داد ب پسرش گفت نمیخوره نخوره دیگه انقد تاروف نداره😐الان شما بودین ناراحت نمیشدین؟اصلا از وقتی حامله شدم رفتاراش عوض شده همش یا ویار کردنامو مسخره میکنه یا از درد زایمانو چیزهای ترسناک میگه ک من استرس بگیرم حالا خودم اومدم واسه شام کوکوسبزی درست کردما ولی اصلا بوی اون کوکوسبزیه از تو ذهنم نمیره بعد حالا بیایین بگین ما عروسا الکی از خواهرشوهر مادرشوهر بد میگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم تعارف کرده نخوردی ،داده به بچش 

مگه لقمه رو از دست تو گرفته ؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

ما اونجا نبودیم احتمالا گفتن نیومدی بقول خودت تعارف اعصاب خورد کردی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

زنگ بزن مادرشوهرت بگو من بوی اون کوکوسبزی از یادم نمیره چیا ریخته بودی توش و چطوری درست کردی بهم یاد بده درست کنم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وای خدا من انقد دلم برا خانوم باردارمبسوزه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚