2777
2789
دکتر غدد ببر اگر جا داشته باشه هورمون رشد بهش بده

باید آزمایش بدند اگه هورمون رشد کم بود غدد ببرند و ادامه بدند

در غیر اینصورت دکتر غدد فقط آدمو ناامید میکنن

باید ببرند پیش دکتر تغذیه انواع داروها و خوراک برای رشد  تجویز میکنه و عالی  جواب میگیرند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر غدد چرا میبرید؟مگه هورمون رشد بچه هاتون کمه که میبرید غدد؟ باید ببرید دکتر تغذیه تا شربت مخصوص ...

ن ربطی به دکتر تغذیه نداره.

دکتر غدد از دستشون عکس میگیره تا اول رشد سن استخوان رو مشخص کنه،بعد تو آزمایشات میبینه صفحه رشدش چطوره کنده،بسته شده یا.‌‌..بعدشم با توجه به قد پدر مادر مثلا میگه ان قد دیگه بچه شما میتونه افزایشقد داشته باشه با استفاده از هورمون رشد.

دکتر تغذیه برای موارد تخصصی جواب نیست

ن ربطی به دکتر تغذیه نداره. دکتر غدد از دستشون عکس میگیره تا اول رشد سن استخوان رو مشخص کنه،بعد تو ...

بله میدونم عزیزم و تا زمانیکه صفحات رشد بازه پزشک تغذیه با دارو و تغذیه ی مناسب و کنترل وزن بچه قدش رو افزایش میده 

سه سال پیش بهترین دکتر غدد بردم بچه هامو دریغ از ذره ای نتیجه

الان یکساله میبرم پیش دکتر تغذیه هم‌وزنشون کنترل شده و هم ماشالا قدشون رشد خیلی خوبی داشته

ن ربطی به دکتر تغذیه نداره. دکتر غدد از دستشون عکس میگیره تا اول رشد سن استخوان رو مشخص کنه،بعد تو ...

تزریق هورمون رشد فقط برای بچه هایی هست که بدنشون هورمون رشد کمی تولید میکنه ولی متاسفانه بعضی پزشکای غدد به بچه های عادی هم تزریق میکنن و به شدت براشون مضر هست و حتی در بعضی دختران باعث رشد موهای زائد مردانه میشه

تزریق هورمون رشد فقط برای بچه هایی هست که بدنشون هورمون رشد کمی تولید میکنه ولی متاسفانه بعضی پ ...

نمیدونم بخدا گیج شدم

دخترم دکتر گفت رشد استخوانش بیشتر از سن تقویمیشه که یعنی دیگه زیاد رشد نمیکنه قراره ببرم آزمایش بدو و هورمون بگیره

چه جالب منم درگیرم میشه اسم دکتر تغذیه تون رو بگید

اگه بخوام اسم دکتر بیارم فکر میکنن تبلیغ هست،

بگردید یه دکتر تغذیه ی خوب پیدا کنید و ببرید من اصفهان هستم ممکنه شهرتون هم جای دیگه باشه

اینم بگم دکتر بچه هام به شدت روی وزنشون حساس هست و میگه تنقلات و فست فود و بستنی  ‌بیسکوییت و کیک و چیپس و لواشک و نوشابه و حتی آدامس هم نباید بخورند.هیچ نوع خوراکی،تغذیه ی سالم و بهم گفته وزنشون رو‌ کنترل کن من با دارو و تغذیه قدشون رو افزایش میدم،

حتما از الان برو پیش دکتر تغذیه در حقش کوتاهی نکن اگه ژنتیک کوتاهید

میبری دکتر تغذیه یه لیست میده که بدم بخوره بچه منم اشتهاش کمه بهش فشار بیارم رودل میکنه هرچی خورده بالا میاره دیگه تا دو روز آبم نمیخوره دلم براش میسوزه دیگه ولش کردم به امان خدا تا الانم خیلی بهش فشار آوردم کلی شربت تقویتی کلی دکتر بردم هیچی به هیچی

میبری دکتر تغذیه یه لیست میده که بدم بخوره بچه منم اشتهاش کمه بهش فشار بیارم رودل میکنه هرچی خورده ب ...

نه اصلا لیست نمیده توی پست قبلم بخون 

فقط دارو میده و تغذیه ی سالم،و کنترل وزن و ویتامین دی 

اصلا اذیت نمیشم فقط یکم بچه هام سر دارو خوردن اذیت میکنن و اینکه گاهی میخاند خوراکی بخرند دیگه چندروز یکبار بهشون اجازه میدم بخرند اونم به شرطی که پشتش تحرک داشته باشند

میبری دکتر تغذیه یه لیست میده که بدم بخوره بچه منم اشتهاش کمه بهش فشار بیارم رودل میکنه هرچی خورده ب ...

اتفاقا دکتر تغذیه با کیفیت خوراک سر و کارداره  و اصلا با خوردن زیادی مخالفه

بله میدونم عزیزم و تا زمانیکه صفحات رشد بازه پزشک تغذیه با دارو و تغذیه ی مناسب و کنترل وزن بچه قدش ...

اسم دکتر از شما خواستم

من غدد مجید مظفری بردم

شهاب نوریان بردم

فاطمه آقامهدی بردم همشون کرج

اسم دکتر از شما خواستم من غدد مجید مظفری بردم شهاب نوریان بردم فاطمه آقامهدی بردم همشون کرج

میدونی که توی سایت تا اسم میاری میگن تبلیغه

شماهم تهرانی من اصفهان

اسمش حسینعلی هوشمندانه 

دکتر عمومیه ولی مدرک تغذیه و پوست ‌و مو و همه چی داره و  دکترای پزشکی هست