2777
2789

حدودا 15 صفحه اولش رو خوندم

و تمام دلایل استارتر اینه که 

ما تو عروسیامون مشروبات الکلی سرو میکنیم ما تو عروسیامون مشروبات الکلی سرو میکنیم ما تو عروسیامون مشروبات الکلی سرو میکنیم........

خداییش من کار ندارم.. هرکسی یه جوره بالاخره.. مذهبی هم نیستم

ولی تو قلب اروپا هم کسی با افتخار این موضوعو نمیگه...

احساس میکنم عده ی زیادی از مردم ایران دارن از اونور بوم میوفتن

من خودم مجردم.. ولی احساس میکنم تربیت کردن بچه ها توی این مملکت خیلی داره سخت میشه.. واقعا چجوری میشه ازین قضایا حفظشون کرد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اون تاپیکو خوندم

استارتر کلا مغز مریضی داشت بنظرم:/ 

ادا باکلاسا رو درمیاورد ولی خیلی بی اصالت بود🤝

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

همیشه از مشروب و مواد و اینجور چیزا بدم میومده و متنفرم. چون عقل و تفکر رو از ادم میگیرن. ادمی که عقل نداره دور از جون شما فرقی با حیوان نداره. چون از قدیم هم میگفتن انسان حیوان ناطقه. 

تو اسلام هم فکر کنم برای همین ازش اینقدر نهی شده.

تازه صررهای جسمیش بماند...

مشروب حرام هست واقعا بعضیا چی ب روز زندگیاشون میارن  البته عده کمی این کارا میکنن

پیش اروپاییا حرام نیست

ولی تقریبا هر فیلم خارجی که دیدم، آدم الکلی به چشم یه آدم سست و ضعیف دیده میشه

یا بارهااا و بارها تو فیلماشون دیدم که میگن الکل سلول های مغزو نابود میکنه

بعد ما اینجا جز افتخاراتامونه که آره ما مشروب میخوریم

خب بخورید ولی با جار زدنش چیو میخواید ثابت کنید واقعا...

خب سرو بکنن

منم اخیرا یه عروسی رفتم که سرو میکردن

البته من و همسرم نخوردیم چون کلا نظرمون اینه که مشروبی که تو ایران سرو میشه معلوم نیس کجا درست شده و ممکنه یه بلایی سر آدم بیاد

ولی کاری به بچه نداره بازم😂

تو اون عروسیه هم اتفاقا پر بچه بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

خواهرشوهرم مقیم امریکاست

میگه من توی ایران دیدم که مشروب پای میز شام مهمونی (دقت کن گلم مهمونی) هست میون تمام اعضای خانواده

میگه توی آمریکا یک میز گوشه مجلس یا اتاق جدا میذارن و هر کی بخواد میره اونجا میخوره

توی فیلماشونم که دقت کردم دیدم درست میگه

مثل نگهداری‌ ن از سگ. ایرانی ها هستن که پتشونو با خودشون تو تخت میبرن

به قول یه دکتر سخت ترین کار توجامعه امروزی تربیت کردن بچه هس

توی دوستامون یه پسر 20ساله نشسته مشروب خوردن و مست کردن و بعد نشسته پشت رل با سرعت زیاد یه نفر کشته شده خودش هم داغون گوشه بیمارستان بنده خدا باباش هم اصلا وضع مالی خوبی نداره الآن بیمه هم نمیتونه استفاده کنه چون مست بوده

ایرانیا جنبه این چیزارو ندارن بعد تا خرخره خودشونو پر میکنن در کل مصرف مباید بشه از نظرم حالا هرکسی در این مورد یه نظری داره ولی خب اگه میخوان بخورن در حد مرگگگ نخور

اصلا خیلی بی جنبن خیلی