2777
2789
عنوان

جدایی

68 بازدید | 9 پست

خانوما دوستم 16 ساله ک باهمسرش ک یه روانی داره شب وروز عذاب میکشه طرف نمیدونم شیزوفرنی یادو قطبی روانی ثانیه ب ثانیه زندگیشو براش جهنم کرده بشدت شکاک وبددل تمام روز کارش تحمت وفحش دادن تازه 20 سالم اختلاف سنی دارن خانومش قشنگ وناز خودش پیر وزشت حتی کارم نمیکنه هزارتومن خرج زن وبچش نمیکنه 2تادختر دارن 15 ساله و 10 

دوستم دیگ بشدت کلافس اززندگی سیرشده میخواد جداربشه چندبار اقدامم کرده هربار منصرفش کردن حالا دنبال ی راه برای جدایی قطعی خواهشا راهنمایی کنید چکارکنه ک دادگاه صدرصد طلاقش رو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا قاضی آدم حسابی باشه برا همین پارانوئید بودن همسر باید طلاق بده. اصلا از نظر روانشناسا پارانوئید ...

اگ تو دادگاه بگه ک همسرش مشکل پارانوئید داره میفرستنش روانشناس بنظرتون ک ثابت بشه؟ 

اگ تو دادگاه بگه ک همسرش مشکل پارانوئید داره میفرستنش روانشناس بنظرتون ک ثابت بشه؟ 

بخدا نمیدونم 

خیلی سخت میگیرن واسه طلاق 

هم باید اختلال روانشو ثابت کنی هم اینکه کار نمیکنه و خرجی نمیده