2777
2789
عنوان

تفاوت عقیدتی مادرشوهر و عروس

185 بازدید | 5 پست

ممکنه یه مادر چادری اوکی باشه با عروس بی‌حجاب ؟ عروسی که حجاب سر هم نداره واسه بیرون

آیا باهاش خوبه

یا همیشه دوست داشت یه دختر با عقاید خودش عروسش بشه؟

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍

والا ما ک ندیدیم اختلاف عقیدتی پیییییر میکنه اگر‌خواشتگاره‌لطفا رد کن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما ک ندیدیم اختلاف عقیدتی پیییییر میکنه اگر‌خواشتگاره‌لطفا رد کن

پسره خودش مسلمون نی توی ساید خاصی نیس 

ینی زنای مذهبی همه خشکن؟

خُنیاگر؛اگزیستانسیالیست؛نیچه🤍؛فلسفه🤍؛ روانشناسی🤍؛گربه دوست🤍

من اون اوایل که ازدواج کرده بودم مادرشوهرم داشت بیچارم میکرد که چادر بپوش چادر بهت میاد، انقدر گفته بود که شوهرمم گیر داده بود چادر سرت کن، اصلا ی معضلی شده بود، میگفتم بابا من که چادری نبودم از روز اول دیدین ولی گوششون بدهکار نبود ، ی مدت مامانم گفت بخاطرزندگیت سرت کن ، من یکی دو ماه سرم کردم بعدش درآوردم انداختم کنار دیگه هم سرم نکردم ، گفتم من همینم، الان جاری هام که سی سال چادر سر میکردن چادر رو درآوردن گذاشتن کنار خواهرشوهرمم چادرشو درآورده تو سن پنجاه و خورده ای سالگی میگن دستش درد می‌کنه اما اینا بهونس دوست ندارن سرشون کنن ، خلاصه که اونی که به من گیر میداد حالا دختر خودش که ی عمر چادری قهار بود چادرو گذاشته کنار ، اگه براشون مهمه که چادر سر کنی و بهت گفتن همین اول راه وایستا بگو سرم نمیکنم اگه قراره نشه همین اول کار نشه بهتره تا توی زندگی بری و اوقاتت تلخ باشه