2777
2789

مادرم مشکلات خیلی زیاد داره و آدمی هست که کلا به همه مسائل زیادی فکر می‌کنه و ذهنش مشغول می‌کنه 

شبا وقتی که می‌خوابه با خودش حرف میزنم یکدفعه بیدار میشه حرف میزنه یا یکدفعه پا میشه میزنه تو دیوار 

یعنی چی مشکلی داره قرص اعصاب هم مصرف می‌کنه که فقط بتونه بخوابه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر چ میگه

چندبار رفته پیش روانپزشک بهش دارو میده که فقط بخوابه 

قبل از دکتر رفتننش اصلا نمیتونست بخوابه همش فکر میکرد 

بعد پیشنهاد بهش دادن که بره دکتر 

فقط میدونم براش قرص اعصاب می‌نویسن 

شاید زیاد تاثیر گذار نباشه ولی براش کتاب بگیر بزار زیاد تو فکر نره 

یا اگه وقت داری باهاش حرف بزن یا براش پادکست بزار 

اینجوری حداقل یکم کمتر تو فکر فرو میره

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

شاید زیاد تاثیر گذار نباشه ولی براش کتاب بگیر بزار زیاد تو فکر نره  یا اگه وقت داری باهاش حرف ...

پیاده روی هر روز می‌ره 

بیرون هم می‌ره 

قرآن میخونه 

اما یه مشکلی که داره روی همه چیز فکر می‌کنه ذهنش مشغول می‌کنه خیلی مضطرب و نگران هست 

بس که فکر وخیال کرده اینطور شده باید داروهاشو بخوره وهمیشه دوروبرش شادی باشه آرامش باشه 

الهی بمیرم براش 

وقتی که پیشش بودم حالش خوب بود خیلی باهم بیرون می‌رفتیم 

اما الان که دانشجو شهر دورم هیچ کسی نداره

پیاده روی هر روز می‌ره  بیرون هم می‌ره  قرآن میخونه  اما یه مشکلی که داره روی همه ...

حتما مشکلات زیادی داشته که اینجوری درمورد هرچیزی فکر میکنه

سعی کن زمانی که میبینی ساکته ازش حرف بکشی آدم که دور برش ساکت میشه ناخودآگاه میره تو فکر

یا اگه بچه کوچیکی مثل خواهر زاده ای یا برادرزاده ای داری بهتر یه تایمی از روز کنار مادرت باشن بچه های کوچیک خیلی درمورد هر چیزی سکوت میکنن و این خودش باعث میشه کمتر فکر کنه

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

الهی بمیرم براش  وقتی که پیشش بودم حالش خوب بود خیلی باهم بیرون می‌رفتیم  اما الان که دا ...

هر روز بهش زنگ بزن شادش کن باید دوستهای شادی پیدا کنه دوره قرآن بره سرگرم باشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
حتما مشکلات زیادی داشته که اینجوری درمورد هرچیزی فکر میکنه سعی کن زمانی که میبینی ساکته ازش حرف بکش ...

اره خیلی خیلی مشکل داره بیش از حد 

من اینجا نیستم گلم دانشگاهم خیلی دوره 

قبلاً که خونه بودم خیلی حواسم بهش جمع بود باهاش بیرون می‌رفتیم خیلی خوب بود 

اما بمیرم براش کسی نداره 

هیچ کسی نیست