2777
2789
عنوان

بچه ها من فردا ام آر آی دارم میترسم کسی رفته لطفا بیایین 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 76 پست
منم قبلا یه بار رفتم  الان دکتر باز گفته باید برم ولی هزینه ش زیاده بیمه ندارم برم  ترس ...

کدوم شهری ! برو مراکز دولتی ...توی تمام مراکز استان حتما آن آر ای دولتی هست

امید آخرین چیزیست که میمیرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بود مگ😭😭

واسه من خیلی بد بود، ان شاء الله واسه شما اونجوری نباشه 

‹ دلخوریه من اینشکلیه که فقط بلدم ساکت بشم ›                                                                                      پدرم خیلی دلم برات تنگ شده 🥹

نه گلم ترسناک نیس هرچند بعضی ها میترسن عادی یه هدفون میذاری گوشت فکر کن چرت میزنی آروم باش روزی هزار نفر ام آر آی میگیرن

🧸🩵انشاءالله که خیره

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
نه گلم ترسناک نیس هرچند بعضی ها میترسن عادی یه هدفون میذاری گوشت فکر کن چرت میزنی آروم باش روزی هزار ...

شما رفتی؟ ولی بار اول استرس دارمم😭

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
شما رفتی؟ ولی بار اول استرس دارمم😭

نه گلم ولی من کادر درمانم روزی ده نفر میان ام آر آی میبینم گلم ترس نداره که آروم باش توکل کن انگاری داخل یه ون مسافرتی دراز کشیدی که صدا میده اونم هدفون میذاری حل میشه فقط ساعتو در بیار از کار میندازه و چیز فلزی نداشته باش حتی گیره سر و گوشی 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
واقعا 😭وای

اگه خیلی ترس داری که از نظر  من  ترس نداره به مامانت بگو کنارت وایسته دستشو بگیر😊