الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه گلم ترسناک نیس هرچند بعضی ها میترسن عادی یه هدفون میذاری گوشت فکر کن چرت میزنی آروم باش روزی هزار نفر ام آر آی میگیرن
🧸🩵انشاءالله که خیره
گفتی گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
نه گلم ولی من کادر درمانم روزی ده نفر میان ام آر آی میبینم گلم ترس نداره که آروم باش توکل کن انگاری داخل یه ون مسافرتی دراز کشیدی که صدا میده اونم هدفون میذاری حل میشه فقط ساعتو در بیار از کار میندازه و چیز فلزی نداشته باش حتی گیره سر و گوشی
گفتی گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
اگه خیلی ترس داری که از نظر من ترس نداره به مامانت بگو کنارت وایسته دستشو بگیر😊