2777
2789
عنوان

من واقعا تعصبی نیستم ولی اینجا جای مردانیست مخصوصا متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 68 پست
مطمین باش آرامش ندارن ازدست این مردها

اره قطعا ...میگم کاش ی وزارتی دفترخانه ای برا حمایت از زنان بود ک بعد طلاق و..بهشون شغل و مکان زندگی میدادن بعد اینجور مردا رو زود شوت میدادن اززندگیشون والا ک بعضیاشون لیاقت یک ساعت زندگی ندارن نمونش داماد عمه ی لاقبا خودم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کهگیلویه

عه پ خو همساییم الان هوا اوچو چطوره عید اومیه بیم ایقه خش بی رتیم آبریز ایسو خواسیم توسون بریم گتن د او نیاره راسه؟

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
کی چی نیگه؟؟

هم ای دورلی که ایان ایگن میرمم بی خم ایا نی نی سایت  

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

احساس میکنم اینجور مردا یا از طرف همسرشون مورد توجه واقع نمیشن و ارتباط خوبی ندارن باهمسراشون

یا اینکه یه کمبود دیگه دارن

وگرنه کم پیش میاد مرد حاضر به خاله زنک بازی باشه و بیاداینجور مسائلو این محیط زنانه بپرسه 

واقعا حضورشون تو این سایت خیلی حس بدی برامون داره

بلاخره مخیط زنانس ادم سوالای خصوصی داره اما نمیتونه درست بپرسه

اینکه بعضیاشونم چقد هول و بی .... هستن و سریع تا سوال خصوصی یکی از دوستانو جواب میدی میاد درخواست میده از همش حال بهم زن تره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی قشنگم؟🥲❤️
وردسون😂😂

عه پ خو همساییم الان هوا اوچو چطوره عید اومیه بیم ایقه خش بی رتیم آبریز ایسو خواسیم توسون بریم گتن د ...

الان من منطقه نیسوم 

هوا گرمه البته امسال همه جا گرمه ده مس چندسال پیش نی