2777
2789

پسر من همش این حالتو داره انگار سوءتغذیه داره دور از جونش بدنش لاغره ولی شکمش بزرگ و باد کردست کسی تجربه ای داره؟

دکترم بردم همه چیزش خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر هم شکمشو دید؟ بعد خود بچه ناراحتی یا ابراز دردی نداره؟

آره چندتا دکتر بردم از اطفال تا تغذیه و متابولیسم و غددو....

هیچکی نمفهمه چشه

حتی آندوسکوپی هم انجام داد بچم🥺

آره چندتا دکتر بردم از اطفال تا تغذیه و متابولیسم و غددو....هیچکی نمفهمه چشهحتی آندوسکوپی هم انجام د ...

گلم پسر منم تو سه چهارسالگیش همینطور بود الان عکسشم دارم هنوز بدنش لاغررررر شکمش اندازه توپ فوتبال

من بردمش این پیرزنا که تو خونه ها شکمو اینا میمالن

تا دیدش گفت چرا اینقدر دیر اوردیشو ماهیچه ها شکمش سفت شده و روده هاش ورم داره

شکمشو مالید و بادکش کرد الان پسرم ده سالشه دیگه اونجور نشد

بعد اون ماساژم وزنگیریش خوب شد الان اضافه وزنم داره رژیم میگیره😅

فقط من بعد ها فهمیدم التهاب روده داره و اون ورمه که خانومه می‌گفت از زخم روده و التهاب بوده

که خداروشکر با طب سنتی حل شد

امیدوارم تجربم به دردت بخوره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

گلم پسر منم تو سه چهارسالگیش همینطور بود الان عکسشم دارم هنوز بدنش لاغررررر شکمش اندازه توپ فوتبالمن ...

سلام عزیزم ممنونم که تجربتو با من به اشتراک گذاشتی الانکه دارم پیامتو می‌خونم پسرم دیگه اون ورم رو نداره اتفاقاً مام متوجه شدیم پسرم التهاب معده داره و بخاطر همون شکمش باد می‌کرده. خداروشکر دکتر بهش دارو داد و الان عادیه شکمش

ازون موقع هم قدش بهتر شده هم کم کم داره وزن میگیره 

سلام عزیزم ممنونم که تجربتو با من به اشتراک گذاشتی الانکه دارم پیامتو می‌خونم پسرم دیگه اون ورم رو ن ...

خداروشکر عزیزم 

خوشحالم کردی خبر سلامتشو دادی

برای معدش حتما بهش سیرابی زیاد بده

عالیه برای معده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...