2777
2789
قطب شمال که افتضاحه فقط نگاه میکنم که ببینم ته این افتضاح چه خواهد شد

اهههه منم به زور نگاه میکنم. یه سریالو اگه شروع کنم نمیتونم ول کنم. اینم متاسفانه شروع کردم هربار میبینم کرک و پرام میریزه😂

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پروفت چادریه بگم افعی تهران به افکارت نمیخوره

خب به افکارش نخوره چرا نباید ببینه.آدم فیلم و میبینه که با افکار متفاوت آشنا بشه و از هنر لذت ببره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
فیلم نت اشتراک رایگان ایرانسلی نداره؟😂

چرا داره

فیلیمو و فیلمنت دارن

اشتراک رایگان ایرانسل و فک کنم رایتل هم دارن

ینی هم قطب شمال که تو فیلیمو هست هم افعی تهران و در انتهای شب که تو فیلم نت هست رو میتونی رایگان ببینی اما خیلیییی نت مصرف میکنه ها

اونجا که تو مهمونی بازی میکردن کپی رمانا بود فقط جای بازی جرات حقیقت یه چیز دیگه گذاشتن

رعد و برق رو بگووووو

یا اونجا که دختره هی میخواد عاشقش کنه اما پسر مغرور جذاب عاشقش نمیشه

بازیگر معروف داره؟

نازنین بیاتی فرزاد فرزین  پسر حسن فتحی اناهیتا درگاهی و...

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مگه همراه کمتر مصرف داره

نه اصلا با همراه که نمیتونی رایگان ببینی

منظورم اینه اگه اشتراک نخری مصرف نت برات تمام بها حساب میشه و خیلی نت مصرف میکنه. اما اگه اشتراک بخری مصرف نت نیم بها حساب میشه

این فیلم ها رو دانلود نکن از توی پلتفرمی که ارائش میده ببین اونطوری حق الناس گردنته من در انتهای ش ...

اره فیلیمو هم اگه سیم کارتت ایرانسل باشه بدون اشتراک میتونی ببینی فیلم ها رو. عین اینه که مثلا از تو کانال دانلود کنی فرقی نداره از تو سایتش حداقل حلاله

خب نمیصرفه برای دو تا فیلم اشتراک خرید برای اینکه نیم بها حساب بشه فقط

اره البته اگه بخوای فقط دوتا سریال ببینی همون تمام بها بهتره