2777
2789

قطب شمال که چرته محضه . اولش مینویسه اقتباس ار کنت مونت کریستو !!!ولی روش نشده بنویسه کپیه ایزل!!! ینی مزخرف به تماااااام معنا . یه کم محض رضای خدا خلاقیت نداشته اززل رو برداشته پیستش کرده اینجا . افعط تهران معمولی . انتهای شب معمولی . باز شاید انتهای شب بهتر باشه حداقل به لطفه پارسا پیروزفر یه قیافه ی صاف و صوف میبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها قطب شمال چه جوریه که میگین مثل رماناس یه خرده بگین

یعنی خیلی بچگانه اس مث رمانای تینیجری عامه پسند

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

همشونو دیدم افعی عالی انتهای شبم جالبه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
قطب شمال انگار رمان نوجوانه  ینی چی صورتشو جراحی کرده🤣

اونجا که تو مهمونی بازی میکردن کپی رمانا بود فقط جای بازی جرات حقیقت یه چیز دیگه گذاشتن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بچه ها قطب شمال چه جوریه که میگین مثل رماناس یه خرده بگین

بچه ها اسپویل داره پیامم

اگه قطب شمالو میخواید نگاه کنید نبینید

قضیه از این قراره همایون و ارغوان قرار بوده ازدواج کنن. همایون یه رفیق خیلی صمیمی داشت که خیلی دوستش داشت به اسم سامان. اما سامان عوضی بود و عاشق ارغوان میشه. با چندنفر نقشه میچینن تهمت کلاهبرداری میزنن به همایون و اونو ۱۲ سال میندازن زندان. ارغوانم از بلندی پرت میشه پایین حافظشو از دست میده و بعد به هوش اومدن سامان میگه من و تو عاشق هم بودیم و باهم ازدواج میکنن

الان بعد ۱۲ سال همایون طی یه اتفاقاتی شدیداااا پولدار میشه و صورتشو جراحی زیبایی میکنه و مییاد از همه اون ادما انتقام بگیره. برای انتقامشم نیاز داره که فکر کنن متاهله و با یه دختر فقیر ازدواج صوری میکنن و...

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
انتهای شب و افعی کجا باید دید

من از کانال تلگرام دانلود میکنم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️