2777
2789
افعی تهران نظرات مثبتش زیاد بود میرم ک ببینم 😁

پست منو بخون

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 این چ حرفی بود 

سم جدید🤣🤣🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

سریالای ایرانی که ارزش دیدن داره به ترتیب به نظر من رهایم کن  حرفه ای جنگل آسفالت افعی تهرا ...

حرفه ای رو خیلی دوس داشتم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

افعی تهران عالی

درانتهای شب بدنیست خوبه قطب شمال ک چرته اما من مرض دارم میبینم باز

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

سم جدید🤣🤣🤣

کلا توش داره میگه ... خوردی ... خورد ح... زاده 

و..

نمی‌دونستم چ واکنشی نشون بدم 😐😂  چ چیزا آدم میشنوه

میتونستی نظر نپرسی😐

نمی‌دونستم چ واکنشی نشون بدم 😐😂  چ چیزا آدم میشنوه

نی نی سایت سرزمین عجایب😂