2777
2789
غیر اخلاقی است اینکار

😐😐😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

رعد و برق رو بگووووو یا اونجا که دختره هی میخواد عاشقش کنه اما پسر مغرور جذاب عاشقش نمیشه

وای آره رعد و برق افتضاح بود دلم میخواست گوشی رو بکوبم تو دیوار آخه من موندم این بازیگرا چقد پول گرفتن که حاضر شدن تو چنین فیلمی بازی کنن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای آره رعد و برق افتضاح بود دلم میخواست گوشی رو بکوبم تو دیوار آخه من موندم این بازیگرا چقد پول گرف ...

آره واقعاااا. ینی من هرلحظش شوکه بودم. اصلا دختره گیجه همون روز اول عاشقش شد؟کلا نمیتونم درک کنم منطقی نیست. همه چیزش عجیبه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
نه اصلا با همراه که نمیتونی رایگان ببینی منظورم اینه اگه اشتراک نخری مصرف نت برات تمام بها حساب میش ...

خب از سایت نبینه از کجا ببینه از تو کانالی چیزی دیگه. تو کانال هم همینقد نت مصرف میکنه بخواد دانلود کنه پس فرقی نداره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مگه چیز دیگه ای هم هست

فعلا چیز خوبی نداره

مگه اینکه بخواین سریالای قبلیشو نگاه کنید. مثل پوست شیر یا سریالای دیگه

خب از سایت نبینه از کجا ببینه از تو کانالی چیزی دیگه. تو کانال هم همینقد نت مصرف میکنه بخواد دانلود ...

نههههه ببین تو کانال مثلا ۳۰۰_۴۰۰ مگ میشه اما با نت تمام بها مثلا ۱ گیگ میشه. البته من نمیگم از کانال دانلود کنه اما من میگم اگه سریالای زیادی میخواد ببینه اشتراک بخره

آره واقعاااا. ینی من هرلحظش شوکه بودم. اصلا دختره گیجه همون روز اول عاشقش شد؟کلا نمیتونم درک کنم منط ...

اره داستانش اصلا منطقی نیست علاوه بر اون بازی بازیگراش خیلی خشکه در ضمن فیلمبرداری افتضاح همش از ۲۰۰ متر فاصله فیلمبرداری شده یا از پشت در و پنجره و درخت

اره داستانش اصلا منطقی نیست علاوه بر اون بازی بازیگراش خیلی خشکه در ضمن فیلمبرداری افتضاح همش از ۲۰۰ ...

اصلا اکثر بازیگرا بد دیالوگ میگن. فیلمبرداری و تدوینشم خوب نیس ب نظر منم

افعی 

انتهای شب هر دو عالین 

ولی این قطب شمال رمان نودهشتاس😂

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

چون پروفت چادریه بگم افعی تهران به افکارت نمیخوره

ربطش به چادر چیه😐

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌