2777
2789
عنوان

نخاله های فامیل شوهر

671 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من از این نخاله ها زیاد دارم یکیش عروس خاله همسرم هست که خیلی فیس و افاده داره و دلش میخواد من از تمام خریدهاش سر در بیارم.هفته پیش از جایی اومدن همه رفتیم دیدنشون من و همسری که زودتر رفتیم خانم و شوهرش اصلا تحویل نگرفتن و افاده رفتن و وقتی برادر خود خانم هم رسید همون موقع رفتن تو یه سمت دیگه خونه نشستن گل گفتن گل شنیدن ما هم با خاله همسرم اینور موندیم امشب هم بنا به دلیلی مجبوریم بریم اونجا اصلا دلم نمیخواد ولی مجبورم .چه طرز برخوردی داشته باشم باهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با عروس خاله شوهرم گرم میگیرید؟؟  والا ما درحد ی سلا و خدافظ. عروس خاله شوهر کیلو چند .&nb ...

گرم نمیگیرم اتفاقا اما ایشون در همون حد هم از فرصت استفاده میکنه کلا یه تیپ شخصیتی داره