2777
2789
حس میکنم خوبه و اینو مدیون این بودم تو سنی وارد رابطه شدم که بلوغ فکری ام کامل شده بود و خودم میدونس ...

تمام چیزی ک باید رو گفتی . حق حق

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیا همینم نمیتونن 😂

جدی میگم واقعا 😂 

امروز کات کنم ، فردا اسم طرف هم یادم نمیاد ...کلا راحت آدما رو کنار میذارم 😎👌🏻 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

سر فرصت یه تاپیک اموزشی میزنم حتما😂

تاپیک چیه ؟؟ 

یه گپ بزنیم ، اونجا بهمون یاد بده 😂😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

عزیزم سرکارمون نزار خب مگه داریم

عزیزم چرا باید سرکار بزارم؟ من اینجا راجب روابط ناموفق گذشته ام گفتم 

رابطه موفق و سواد زابطه چیز دور از ذهنی نیست که فکر کنی کسی دروغ میگه

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
کمی به ما یاد بده استاد 😅😂😂  من یه قیچی گرفتم دستم ، هر کی میاد سمتم ، تیکه تیکه اش میکنم&n ...

عزیزمم😂سر فرصت یه تاپیک میزنم 

اگه سوالی در زمینه پوست و مو و زیبایی دارید خوشحال میشم جواب بدم .
جدی میگم واقعا 😂  امروز کات کنم ، فردا اسم طرف هم یادم نمیاد ...کلا راحت آدما رو کنار میذارم ...

ناموسا خوشبخالت این چ ویژگی ایه چی باعث میشه چ تکنیکی میزنی بوگو😂. من سر همین موضوع وارد  رابطه ای نمیشم ذهنم ورگیر میشه چ قبل چ بعد چ وسط رابطه

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
عزیزمم😂سر فرصت یه تاپیک میزنم 

من آن گلبرگ مغرورم ک میمیرم از سینگلی ولی با منت و خواری پی تاپیکت نمیگردم😂😂 تاپیک زدی تگم کن اون بالا زر زدم🤣🤣🤣