2777
2789
عنوان

راجب همسرم و بحث مون

151 بازدید | 14 پست

فردا با دوستام قرار گذاشتیم بریم بیرون 

از همسرم پرسیدم میزاری برم گفت نه گفتم عه گفت خو برو وقتی میخوای بری چرا از من میپرسی 

منم گفتم خو میزاری با نه گفتش برو عر جایی دوس داری هر موقع م برگشتی 

گفت دیگه هرجور دوس داری

منم هیچی نگفتم گفت دوس ندارم بری

خانوما چیکار کنم 

؟؟؟

واقعا حوصله بحث کردن ندارم با همسرم دوست ندارم سر چیزای چرت و پرت بحث کنیم خوب 

و من اصلا ادمی رفیق باز نیستم فقط ماهی یه بار شاید برم بیرون اونم واقعا احتیاج دارم نمیشه خونه موند

میگه الان فقط با مامان و بابا و خاله و دختر خاله اینات میتونی بری بیرون 

همسر شما هم اینجورین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای هیچ چیزی از هیچکسی تو زندگیم اجازه نگرفتم و نمیگیرم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چرا بدعادتش میکنی؟اجازه میدی برم بیرون چیه؟

فقط بهش اطلاع بده که میخوام بادوستام برم بیرون

همین

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

من ادم اجازه بگیری. نبودم اما ب حرفش باشی. بهتره دوست چیزخوبی توش نیست حتی همون فامیلا منم پشیمونم سر بیرون رفتن بااونا با نامزدم لج میکردم و میرفتم و.... بیخیال باخودش خوش باش مطمئن باش ب حرفش باشی خودش میگ. برو بعدا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میزاری یعنی چه؟!  بگو با دوستام میخوام برم بیرون کاری نداری؟؟

اره بگو عزیزم فردا دوسه ساعت با دوستام بیرونم میریم پارک سینما در جریان باش.

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

نه

مال من خوشحال میشه چن ساعت ریختمو نبینه🤣🤣🤣

البته کلا جدا از شوخی من اجازه نمیگیرم

فقط خبر میدم بهش که مثلا فلان جا دارم میرم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه