2777
2789

سلام این تاپیک در مورد دوستمه از سال نهم تا الان که دوازدهمه با پسری تو رابطه بوده و سال یازدهم خانواده دختره میفهمن و غوغا به پا میشه البته مقصر پسره بود که خانواده دوستم فهمیدن بعد اون گوشیو از دوستم گرفتن اینام بیشتر مجازی بودن ساید دوماهی یبار همو میدیدن دیگه دختره نتونست ارتباط بگیره باهاش بعد چندماه گوشیه دوستمو بهش میدن اینم به دوستپسرش پیام میده اونم بی محلی میکنه رمز پیجشو داشت رفت و فهمید دوست دختر جدید داره💔 دوستپسرش از هزارجا بلاکش کرده بود ولی بازم تو روبیکا بهش پیام داد که دوست دختر جدید اون پسره میاد دوستمو به فهش میکشه که تو تاریخ مصرفت گذشته و فلانو...

الان یسال گذشته پسره مثه سگ پشیمونه میگه جبران میکنه دوستمم نمیتونه با کسی درمیون بزاره شما بگین برگرده به اکسش یانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم چیزی رو که بالا میاره دوباره برنمیداره بخوره اونم کسی که چند ماه نتونه طاقت بیاره بره دوباره رل بزنه

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

نه خودم والا امروز کات کردم البته ماجرای من طولانیه نمیدونم که برگرده بهش برگردم؟ اخه منم بابام اینا فهمیدن اما اون هنوز منتظرم بودوخب اما بحث کردیم باهم و من رفتم دیگه حالا اگه واقعا دوستم داشته باشه سمتم میاد دیگه اما دیگه اونموقع به این شرایطم عادت کردم

پسره خیلی پشیمونه دوستمم دلش خیلی نازکه💔

غلط کرده فیلمشه آدم عاشق برا عشقش جایگزین نمیاره 

اگر به فکر دل نازکشه نباید برگرده تحت هیج شرایطی 

رابطه ای که خیانت توش باشه دیگه هیچوقت ترمیم نمیشه فراموش ام نمیشه چه دوستی باشه چه رل باشه چه زن و شوهر باشه

دقیقااااا آدم هرچیزیو فراموش میکنه جز خیانت

بدبین میشه خودخوری میکنه فقط خودش آسیب میبینه ولو اینکه طعم تنوع طلبی رفته زیر دندون پسره هر لحظه امکان دوباره خیانت کردنش هست

بدبین میشه خودخوری میکنه فقط خودش آسیب میبینه ولو اینکه طعم تنوع طلبی رفته زیر دندون پسره هر لحظه ام ...

اره حرفای عاشقانش باورت نمیشه...

همش فکر میکنی به اون دختر هم اینارو گفته میسوزی