میتونید راهنمایی کنید چجوری بارداری دوقلو داشته باشم؟
دومین بارداریمه
قم دکتر خوب میشناسید برای این قضیه ؟
بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط خواستم خوش آمد بگم سوالتو نمیدونم والا 😅❤️❤️❤️
من ۱۷ سالمه و یکی از عضو های کوچیک نی نی سایتم
همونطور که میبینی دختر رنج هستم 😅✨🌻
امیدوارم خدا بهتون دوقلوی قشنگگگ بدهههه😍😍😍😍
دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)
بارداری دوقلو که ریسکش خیلی بالاست ، بزرگ کردنشونم اعصاب میخواد ، این کارو با خودت نکن
بله میدونم ولی به زور نمیخوام از خدا.
اگه با چهارتا دارو درمان امکانش هست بگید بدونم 😍☺️
بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
خوش اومدی مادره خوشگل 🥰🫂😘 فقط خواستم خوش آمد بگم سوالتو نمیدونم والا 😅❤️❤️❤️ من ۱۷ سالمه و ...
ممنون عزیییییزم😍😍موفق باشی
یه نصیحتی : از نی نی سایت برو.. فقط استرس ات را زیاد.. امیدت را کم می کنه پر حرف غلط و ...
بله حق با شماست متاسفانه 🥹 من خیلی وقته خواننده خاموشم
یه نصیحتی : از نی نی سایت برو.. فقط استرس ات را زیاد.. امیدت را کم می کنه پر حرف غلط و ...
آره واقعا چرا بد دهنی میکنن دل میشکونن 🥲💔
منم زیاد دیدم 🫠
دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)
سلام خوش امدی اطرافیان من اکثر با کاشت دوقلو آوردن یا اینکه ارثی بوده ت خانواده مادریشون ...
کاشت منظورتون آی وی اف هست؟
بچه هاشون سالم هستن ؟؟؟؟
حتتتما عزیزم
روشی که حتمی باشه ، میتونه آی وی اف باشه ولی با غذا و دارو تقریبا امکانش نیست ، مگه اینکه توی ژن خا ...
نه ژن نداریم