2777
2789
عنوان

چهار روزه قهریم راهنمایی میخوام

126 بازدید | 14 پست

دوستان منو همسرم چندین سال باهم دوست بودیم بعد ۷سال ازدواج کردیم،اواخرای دوستیمون بود با کلی مخالفت های من و کلی جنگ و دعوا گف با یکی از دوستاش میره سفر به ارمنستان،خلاصه کلی عصاب خوردی داشتیم سر این موضوع،رفت تموم شد

الان ۲سال میگذره از اون ماجرا،تو گوشیش میگشتم تو پیام های قبلیش دیدم اونجا ماساژ رفته🙂

کلی ازش پرسیدم کجا رفتی تو اون خرابشده نگفت گفتم رفتی ماساژ اره؟ پرو پرو گف اره ،از تصورش دیوونه میشدم چندشم میشه ازش،کصافت،انقد که سرش داد کشیدم خودمو زدم اونو زدم دیوونه میشدم،اخرش گرف خوابید🙂

اولین باره قهر کردم،روشم نگا نمیکنم حالم بهم میخوره ازش،دیروز بیدار شد تومد بغلم کرد زود خودمو کشیدم اونور،صب رفته سر کار اروم بوسم کرد رف،الان نمیدونم چیکار کنم😔خیلی تنهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چیکار باید بکنم،من همچین انتظاری نداشتم

شماها دیگه کی هستید خب رفته ماساژ دیگه مگه چیکار کرده ...والا شوهر من میگه ماساژ فقط با دست خانما خوبه و بعکس برا خانما با دست آقایون ..خب من باید گارد بگیرم آیا ....خب شوهرم درست میگه اصل ماساژ همینه دیگه 

....بیچاره شوهرت ...برو آشتی کن بابا بچه بازیا چیه خداییش

خب چی بگه؟تازه اون موقع مجرد بوده اصلا کلا هدفش چی بوده از اون سفر؟کاری بوده؟

اخه مجرد متاهل چه فرقی میکنه،مگه با من نبود؟پس چرا من براش از هر متاهلی پاک تر بودم؟ یعنی واقعا الان حق ندارم ناراحت باشم؟فکر اینکه دست یکی خورده بهش بیزارم میکنه حالم ازش بهم میخوره

شماها دیگه کی هستید خب رفته ماساژ دیگه مگه چیکار کرده ...والا شوهر من میگه ماساژ فقط با دست خانما خو ...

حتما شوهر شما اجازه میده که یه مرد به شما ماساژ بده،وقتی رابطه ما اینجوری نیس،وقتی قایمکی یه کاریو کرده یعنی کارش اشتباهه

اخه مجرد متاهل چه فرقی میکنه،مگه با من نبود؟پس چرا من براش از هر متاهلی پاک تر بودم؟ یعنی واقعا الان ...

وای تو دیگه کی هستی ..اصلا بهت حق نمیدم ناراحت باشی ..دختر ماساژ بوده ماساژ میفهمی 

حتما شوهر شما اجازه میده که یه مرد به شما ماساژ بده،وقتی رابطه ما اینجوری نیس،وقتی قایمکی یه کاریو ک ...

قایمکی چیه بابا ...اونور آب این مسئله آزاده ...من خودم اصلا ماساژ دوست ندارم ولی اگر شوهرمو یه خانم ماساژ بده مشکلی ندارم چون ماساژ هم یه نوع درمانه