2777
2789
عنوان

پسرمو بزارم مهد کودک یا نه؟

571 بازدید | 21 پست

سر کار نمیرم، ولی پسرم توی خونه تنهاس، پارک اینا میبرم ولی همبازی نداره، سه سالشه، به نظرتون ببرم مهد؟ بعضیا میگن نبر چون هر روز مریض میشه یا بی تربیت میشه چون همه جور بچه ای توی مهد هست، نمیدونم چیکار کنم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها حتما باید با همسناشون بیفتن تا مهارت اجتماعی ارتباطی یاد بگیرن 

بنظرم حتی شده هفته ای یکی دوبار مهد خوب بالا شما هر ببر که مطمعن باشی ازش

حتما سعی کن بازی کنه چون بچه ها با بازی کردن مهارت های هوشی شون بالا میره

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝

آره ببر خیلی خوبه

الانم زمستون نیس که مریضی زیاد باشه

همبازی پیدا میکنه، چیزای جدید یاد میگیره

اجتماعی میشه و از خونه و والدین جدا بودنو میفهمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سنش کمه.. بذار سال دیگه بذار پیش یک 

آره خودمم میترسم بچه های بزرگتر بهش زور بگن، مخصوصا اینکه خیلی آروم و مظلومه، از طرفی میگم بره یه کم پر رو بشه خوب نیست اینقدر آروم و با ادب باشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

منم میخوام بذارم مامانم میگه زوده هنو کوچیکه. 2 سالشه 

کلاس مادر و کودک ثبت نام کن، هفته ای دو ساعته خودتم بالا سرش هستی، من قبلا میبردم

ببرش اگه بچه دورش نیست بیخود میگن  اگه شرایط داری بزار بچه دار شی

شرایط مالی دارم ولی روحی نه، افسردگی دارم اصلا حوصله خودمم ندارم چه برسه بچه

کلاس مادر و کودک ثبت نام کن، هفته ای دو ساعته خودتم بالا سرش هستی، من قبلا میبردم

من میخوام بذارم ک یخورده وقتم آزاد تر بشه اگه خودمم بخوام برم ک بدتر بیشتر وقتم گرفته میشه😂

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند'