2777
2789
عنوان

چطور سر صحبت و با دوستم باز کنم

88 بازدید | 6 پست

چند روزه قهر بودیم ولی خب بعدش دیگه کلا ارتباطمون کم شد و تو این چند روز  بخاطر یه موضوعی مجبور شدیم باهم صحبت کنیم

الان می‌خوام بهش پیام بدم دلم واسش تنگ شده خیلی صمیمی بودیم می‌خوام با  لحن شوخی بهش پیامی بدم تا راجب دعوامون ازش سوال بپرسم و... 

یه چی بگین بهش بگم🥲💔

دختره؟

من یه مدت طولانی با دوستم قهر بودیم یهو نصفه شب دلم تنگ شد گفتم خاک بر سرت دلت تنگ نشده برا من؟ نمی‌خوای بریم مثل اون موقع ها غیبت کنیم و پیتزا بخوریم و ...

از این حرفا زدم اونم استقبال کرد دوباره دوست شدیم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
دختره؟ من یه مدت طولانی با دوستم قهر بودیم یهو نصفه شب دلم تنگ شد گفتم خاک بر سرت دلت تنگ نشده برا ...

اره دختره ولی خب میترسم بزنه زیر ذوقم چون یه جورایی ما قهر‌نکردیم  قطع ارتباط کردیم .ما زیاد قهر می کردیم ولی این  دعوامون خیلی خیلی جدی بود  🥲🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دختره ولی خب میترسم بزنه زیر ذوقم چون یه جورایی ما قهر‌نکردیم  قطع ارتباط کردیم .ما زیاد قه ...

بگو رو دلت میمونه یا میگه آره یا میگه نه ولی حسرت انجام ندادن یه کار بدتر ادمو پیر می‌کنه

چی بگم خب بهش

نمیدونم والا صادقانه هر چی تو دلته بگو ولی از موضع پایین نه مثلا بگو شنیدم دلت برام تنگ شده کلک 😂 نکنه میخوای منو ببری بیرون پیتزا بخوریم مثل اون موقع ها یه همچین چیزی که خاطراتتونو به یادش بیاری و شوخی هم قاطیش باشه که دلش نرم بشه ولی یه جوری نباشه که خودتو پایین بیاری

نمیدونم والا صادقانه هر چی تو دلته بگو ولی از موضع پایین نه مثلا بگو شنیدم دلت برام تنگ شده کلک 😂 ن ...

اومم ممنون):

خیلی دلم واسش تنگ شدههه ولی واقعا حرفی ندارم و نمی تونم  بزنم بهش 😭💔💔