2777
2789
عنوان

سرپرستی...

70 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان من یک سگ ژرمن به سرپرستی گرفتم لطفا اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید کلا در باره هر چیزی که باید بدونم آموزش غذا و همه چی 

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کسایی که دارن یا مربی سگ بپرس بتونی یادش بدی دسشویی شو از همه مهمتره البته تا وقتی که یاد بگیره هم کلی میشاشه به زندگیتون مث یه بچه کوچیک که تازه داری از پوشک میگیریش حتی بدتر... روتخت یا هرجایی که فکرشو بکنی جیش میکنه تا وقتی که یاد بگیره که اونم بستگی به تو داره که بتونی اموزشش بدی پس حتما از یه مربی یا کسی که سگ داره بپرس تو نت بزن چند تا مقاله بخون

قبل سرپرستی باید این چیزا رو میپرسیدی ببینی میتونی یانه نکه الان بپرسی بعد یه مدت ببینی سخته ولش کتی ...

باز پرسیدن بهتر از ندوستنه

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 

اونجا تاپیک ترکید اینحا جوابتونو میدم 

من بخاطر کشور دیگه با هموطنم بحث نمیکنم بخاطر کسایی بحث میکنم از همه چیزشون گذشتن تا امنیت برای ما فراهم کنن ای کاش اینو درک کنید که داعش توسط امریکا و با پولهای وهابیت و برای مبارزه با شیعیان مخصوصا ایرانیها درست شدن فک کردین اگه بعد از گرفتن سوریه و عراق با ثروتهای عظیمش و همسویی با غرب خیلی راحت میتونستن بروزترین تجهیزات نظامیو بگیرن و با بی رحمی به ایران حمله کنن و اصلا فرقی بین موافق و مخالف قایل نمیشدن و هرکسیو که میتونستن میکشتنو تحاوز میکردن و هزارتا بلای وحشتناک که سر مردم سوریه و عراق دراوردن سر ایران درمیاوردن واقعا بی انصافیه که مدافعان امنیتمون رو اینجور بکوبیم حتی تو زمان مبارزه با داعش امریکا چه کمکهایی به داعش نمیکرد تا بتونه تعداد بیشتری از مردم و مدافعینو قتل و عام بکنه