2777
2789
وا چرا اینقد زیاد

داشت خونه میساخت تموم شد تالار و برا مهر ماه رزو کردیم 

اخرای بهار مامان من فوت شد دیگه عروسی موند 

چن روزه سال مامانم تموم‌شده 

دوباره دنبال تالار و کارا بودیم براذر شوهرم مریض شدم و شوهرم مجبور شد اون و اولویت بزاره بازم موندیم احتمالا شهریور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی  چطور راجب خاستگاری اومدن و زمانش باهم صحبت کردین؟  مثلا ار همون اول گفتین n ...

ببین کامل میگم

وقتی 13 1۴ سالم بود باهم اوکی شدیم 7 سال باهم بودیم تا 20 سالگی من

وقتی اوکی شدیم اون به خانوادش از همون روز اول گفت و منو معرفی کرد

ولی من نه

بهشم گفتم من خانوادم زیر 20 شوهر نمیدن کلا بیشتر داریم اما کمتر کلا نداریم و حداقل تا قبولی دانشگاه باید صبر کنیم

چند سال گذشت بعدش من به مامانم گفتم ک اره توی رابطم

بعد از اون تا ۲0 سالگی باهم بودیم و کلا توی دوستی قرار گذاشته بودیم تا وقتی من دانشگاه قبول میشم باهم باشیم بعدش بیاد خواستگاری 

اونم همون دو سال اول ماشین و زمین و اینارو اوکی کرد شغل هم داشت

توی اون چند سال هم درسشو ادامه داد و ماشین بهتر گرفت و باهم صحبت کرده بودیم ک‌کجا خونه بگیریم خونه گرفت و...

تا دانشگاه قبول شدم

و کلا قرار این بود

بعدش گفتم ببین ما واقعا نداریم زیر 20 صبر کن تا من 20 بشم الانم هرچی خواستگار میاد رد میکنیم و بابامم میگ من کلا زیر 20 نمیخام ازدواج کنی

و واقعا صبر براش سخت بود و‌میگف میخام زودتر مال خودم شی سخته انقدر دورم ازت ولی خب راضیش کردم تا 20 صبر کردیم 

بعدشم دیگ اومد خاستگاری و عقد کردیم

و همون اولش دوباره گفتیم به خاطر درس الان من فعلا عقد میمونیم و یکمم سن من بیشتر بشه😂

کلا راجبش تصمیم گرفته بودیم توی دوستی 

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
ببین کامل میگم وقتی 13 1۴ سالم بود باهم اوکی شدیم 7 سال باهم بودیم تا 20 سالگی من وقتی اوکی شدیم ا ...

به سلامتی 😍

خوشبخت باشین ✨ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه