2777
2789
عنوان

بخدا دیگه دارم میمیرم 😭😭

281 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها

دارم میمیرم خیلی خسته شدم دیشب تا حالا هنوز نخوابیدم 

ما دو ساله نامزدیم ،، دیروز ظهر نامزدم رفت روستاشون منم عصر رفتم خونه ی پدربزرگم ،، اونجا خالم اینا رفتن بیرون منم باهاشون رفتم بهش پی ام دادم دارم میرم بیرون با خالم اینا یک ساعت بعدش بهم پیام داد کجایی زنگ زد گفتم بیرون آدرس بهش دادم . ما رفتیم نشستیم نامزد خاله مم بود بهش نگفتم هست ،، گفتم خودمونیم اومد دید تا نامزد خاله مم هست از دیشب تا الانه که دیگه هیچ پیامی نداده بهم ،، به بابام گفته بهم دروغ گفته ،، به خواهرام زنگ زده گفته دیگه نمی‌خوام به خاله خانم حرف زده ب پدر مادرش هم گفته دیگه نمی‌خوام اینم بگم وقتی عصبیه همه چی میگه همه حرف میزنه بعد پشیمون میشه ولی نمیدونم چیکار کنم دیگه دارم روانی میشم طاقتم طاق شده توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم از دیشب تا الان جونی نمونده برام آخه خیلی باهم خوب بودیم همه جوره چرا باید انقد درد بکشم ..😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭عاشقش شدم .. چیکار کنم همه جوره باهام خوبه ،، میگه دروغ گفتی تورو خدا راهنماییم کن بهش چی بگم  ...

من راهنمایی ای ندارم بکنمت عزیزم. عاشق شدم توجیه خوبی نیست. مردی که تو عقد اینجوریه زندگی باهاش جهنمه. مهم نیست الان چی بگی بهش. این اتفاق تکرار خواهد شد.خودت میدونی دیگه

تموم ک نمیشه سر این ماجرا.ولی دروغ نگو راستشو بگو همیشه

به باباش اینا گفته نمی‌خوام یعنی راست گفته؟؟ 

ولی وقتی عصبیه همه چی میگه. بعدش پشیمون میشه

بنظرت چی بهش بگم منتظر باشم خودش. پی ام بده یا من مقصرم؟؟؟

بهش پیام بده بگو فکر نمیکردم اینقد به من بی اعتماد باشی.نمیدونستم اینقد حساسی روی نامزد خاله ام.اگر میخواستم پنهون کنم بهت نمیگفتم داریم میریم بیرون و آدرس بدم

به باباش اینا گفته نمی‌خوام یعنی راست گفته؟؟  ولی وقتی عصبیه همه چی میگه. بعدش پشیمون میشه بن ...

ن ولش کن اروم بشه فعلا نرو اتیششو زیاد کن بذار اروم شه.حداقل ی جوری درستش میکردی میگفت اول نبود بعد اومد همسر خالم.

بهش پیام بده بگو فکر نمیکردم اینقد به من بی اعتماد باشی.نمیدونستم اینقد حساسی روی نامزد خاله ام.اگر ...

بخدا خیلی خستم 😭

جز اون کسی رو ندارم 

همه جوره باهم خوب بودیم من نمیدونم چرا اینطوری شد

من اصلا ب رفتنش فکر نکردم یعنی برمیگرده اگر صبر کنم؟

ن ولش کن اروم بشه فعلا نرو اتیششو زیاد کن بذار اروم شه.حداقل ی جوری درستش میکردی میگفت اول نبود بعد ...

بهش گفتم ، ما خودمون بودیم اون اومد وقتی اومد توهم اومدی میگه تو از قبلش بهم نگفتی ،، یعنی چقدر دیگه صبر کنم برمیگرده مقصر منم یا اون؟؟

بخدا خیلی خستم 😭 جز اون کسی رو ندارم  همه جوره باهم خوب بودیم من نمیدونم چرا اینطوری شد من ...

اره بابا چرا برنگرد.خیلی بزرگش کردی.محلش نزار خودش پشیمون میشه.مگه بچه بازی بخاطر یه بیرون رفتن ولت کنه.