2777
2789

شوهرم یه ماشین خیلی داغون داره باهاش اسنپ کار می‌کنه از ۲۴ ساعت ۱۵  ۱۶ ساعت کار می‌کنه اما فقط خرج خورد و خوراک میشه با اینکه زیاد چیزای گرون نمی‌خوریم 

دلم بحال خودم و شوهرم میسوزه هیچ پشتوانه ای ندارم

حتی پول پیش برای یه خونه ام نداریم توی یه زیر زمین که همش رطوبتیه داریم زندگی میکنیم با بچه واقعا سخته

دارم دیوونه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتابچه دارم خونه نداریم حتی ماشینم نداریم۱۳۰م هم بدهی داریم حتی حلقمم فروختم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

اول کمکی که می تونی کنی  دیگه بچه نیاری 

دومش لینه که خودتم جایی مشغول بشی  اگرم نیست کسی بچتو نگه داره  صبر کن از اب و گل در بیاد برو سر کار 

ماشیتم بفروشین 

شوهرت بره سر کار دیگه 

چون ماشین داغون مثل چی پول می خوره هر روز یه جاش خرابه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تو این گرما کولرم نداریم این زیر زمینی یه نفر دلش سوخت گفت بیاین زندگی‌کنین بخدا آشپزی که میکنم خف ...

کدوم شهری

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

لطفا دیگه بفکر بچه نباشین خودتم یجایی مشغول شو یا تو خونه یکاری یاد بگیر حداقل کمک خرج باشی ی وامی چیزیم جور کنید شوهرت ماشینشو عوض کنه حداقل خرج اون بیوفته

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
خب چرا بچه دار شدین ؟ 

وضعیتمون اینطوری نبود از اول 

بعدم مشکل من الان وجود بچم نیست وضعیت زندگیمه 

یعنی اگه بچه نداشتم الان تو زیر زمین نبودم

چرا اینقدر راحت میتونین قضاوت کنین

بخدا من خیلی داغونم لطفا خواهرانه کمکم کنین

وضعیتمون اینطوری نبود از اول  بعدم مشکل من الان وجود بچم نیست وضعیت زندگیمه  یعنی ...

نه عزیزم احتمالا نبودی

چون شیرخشک و بیمارستان ولوازم تحریر و مدرسه و خورد و خوراک و پوشاک و لباس بچه خرج داره و خیلی گرونه 

حالام بنظر من یه پول جور کنید برید کلاس فنی حرفه ای یه چیزی یاد بگیرین برین سرکار 

یا چمیدونم یه پولی جور کنید بدلیجات و ... بیارید بفروشید ، اول دستفروشی کنید کم کم پیج بزنید براش و ...

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

بچه اوردنت چی بود عزیزم 

مشکلت باید دقیقا همین بچت باشه نه زندگیت 

ادم یهو در این حد نمیشه

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.