2777
2789
عنوان

میخوام تجربه از بارداری خودم بگم

93 بازدید | 6 پست

من دوران بارداری سعی کردم تمام اون چیزهایی ک باعث میشه بعدا بچه اروم باشه رو رعایت کنم...مثلا کل دوران بارداری اروم بودم ....خیلی قران خوندم مخصوصا سوره والعصر....تمام خوراکی هایی ک میگفتن خوبه رو خوردم مثل سیب و به و خربزه و گلابی و ....ولی الان یک پسر ۳ساله دارم که از لحظه به دنیا اومدن دهن همه رو سرویس کرده فوق العاده بداخلاق و جیغ جیغو و اذیت کن هرجا میریم همه رو عاصی کرده خودمم ک دیوونه کرده...خواستم بگم اخلاق بچه ربطی به هیچی نداره و کاملا شانسیه والکی خودتون رو اذیت نکنید...اینم تجربه من بود خواستم به اشتراک بزارم تا به یک سری خرافات پایان بدم و بدونید هرکاری کنید تهش همونی میشه اون بچه ک باید بشه و توی تقدیره و چیزی عوض نمیشه ....والسلام

من پسر بچه ی شیطون خیییلی دوس دارم🥺

شیطون بله ولی بچه ای ک ۲۴ ساعت کارش جیغ زدنه دو روز بیاد پیشت فراری میشی ...من هرجا ببرمش روز دوم مستقیم و غیرمستقیم میگن نبرمش بس ک جیغ میزنه و اذیت میکنه همه رو ...به همه هم زور میگه از بچه و بزرگ ...حتی بچه های فامیل از دستش فراری ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداری اولم کتاب ریحانه بهشتی هر چی نوشته بود انجام دادم هر ماه یه سوره مخصوص داشت میخوندم خوراکی ها رو رعایت کردم سوره والعصر رو هم که دائم دستم و میذاشتم رو شکمم میخوندم

دخترم از لحظه تولد دهن همه رو سرویس کرده تا الان که سه سالشه

واسه دومی ویار و تهوع و کارای خونه و رسیدگی به بچه اول نذاشته هیچ کاری بکنم

من تو بارداری اولم کتاب ریحانه بهشتی هر چی نوشته بود انجام دادم هر ماه یه سوره مخصوص داشت میخوندم خو ...

دقیقا منم تمام کارهای ریحانه بهشتی رو انجام دادم مثل شما و نتیجه اش دقیقا مثل شما دهن همه رو سرویس کرده برای همینم میگم اینکارا فایده نداره....دختر عموم حامله بود با شوهرش اختلاف داشت خیلی زیاد و یکسر دعوا و بزن و رکوب داشتن خودشم مریض بود هرروز امپول میزد الان دخترش بزرگ شده همیشه میگه اینقدر این بچه اروم بود ک اصلا نفهمیدم چطور بزرگ شد با اینکه بارداری پر استرسی داشتم