2777
2789

خیلی شدید نیست ولی اذیتم میکنه مث موقعی ک روده هام مشکل داشت ،بنظرتون مشکلی واسه بچم پیش اومده؟یا مثلا میتونه واسه شیاف پروژسترون باشه؟

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

سلام سونو قلب رفتی؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

مسخره نکنید ک از شما میپرسم

نگرانم و منتظر نظر بقیه ام

منفیه دیگ ن؟؟؟؟

آزمایش بتا 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسخره نکنید ک از شما میپرسم  نگرانم و منتظر نظر بقیه ام منفیه دیگ ن؟؟؟؟ آزمایش بتا

اره متاسفانه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
نه مشکلی نیست واسه اوایل بارداری این مشکلات هست 

یعنی طبیعیه؟ نمیدونم واسه چیه،چیزی خوردم یا چی ک اینجوری شدم دردش قابل تحمله ولی اذیتم میکنه 😢

نه هنوز زوده دو هفته دیگه باید برم 

من شیش هفته رفتم سونو نشون داد

میتونی بری حدااقل مطمین میشی خارج رحمی نیست

ولی دردی ک خیلی شدید نباشه اوایل بارداری طبیعیه

یعنی طبیعیه؟ نمیدونم واسه چیه،چیزی خوردم یا چی ک اینجوری شدم دردش قابل تحمله ولی اذیتم میکنه 😢

آره طبیعیه نگران نباش منم از این دردا داشتم حالا بعدا یه دردایی میاد سراغت مثل زمانی میخدای پریود بشی یه ربع بیست دقیقه رفع میشه بخاطر انقباض رحم هست رحم داره بزرگتر میشه

بگو خوشبختاااانه منفیه😂😂چون عقدم

اها فکر کردم منتظر مامان شدنی 

پس خداروشکر😂

من شیش هفته رفتم سونو نشون داد میتونی بری حدااقل مطمین میشی خارج رحمی نیست ولی دردی ک خیلی شدید نب ...

نه درد خاصی ندارم لکه بینی هم خدا رو شکر فعلا نداشتم 

ان شاءالله تو رحمه😅😅😅

آره طبیعیه نگران نباش منم از این دردا داشتم حالا بعدا یه دردایی میاد سراغت مثل زمانی میخدای پریود بش ...

برام دعا کن قلب کوچولوی نی نیم تشکیل شه 🥹🥹🥹🥹🥹

برام دعا کن قلب کوچولوی نی نیم تشکیل شه 🥹🥹🥹🥹🥹

استارتر منم تو شیش هفته هستم

هفته دیگه میرم برای سونو قلب

برای قلب کوچولو نی نی منم دعا کن🥹

منم انواع درد هارو دارم😂کمردرد دل درد تیرکشیدن تخمدان

نفخ شکم 😂